קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

אפיית עוף פיצה

אפיית עוף פיצה
אופים עוף פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 641 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך רוטב פיצה, גבינת מוצרלה, פפרוני הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אפיית פיצה הפוכה, פיצה אטריות לאפות, ו פיצת סלט ללא אפייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים מים וחצי רוטב פיצה יחד בתחתית צלחת אפייה 13x9 אינץ'. מניחים ספגטי על תערובת הרוטב. תארגן עוף על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
ספגטיספגטי
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
יוצקים רוטב שנותר על חזה העוף והספגטי; למעלה עם פפרוני וגבינת מוצרלה. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חזה עוףחזה עוף
פפרוניפפרוני
ספגטיספגטי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והגבינה מבעבעת, 5 עד 10 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.