אפיית עוף פיצה
אופים עוף פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 641 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך רוטב פיצה, גבינת מוצרלה, פפרוני הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אפיית פיצה הפוכה, פיצה אטריות לאפות, ו פיצת סלט ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים מים וחצי רוטב פיצה יחד בתחתית צלחת אפייה 13x9 אינץ'. מניחים ספגטי על תערובת הרוטב. תארגן עוף על האטריות.
יוצקים רוטב שנותר על חזה העוף והספגטי; למעלה עם פפרוני וגבינת מוצרלה. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והגבינה מבעבעת, 5 עד 10 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).