קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

אפיית פולנטה חצילים ופטריות

אפיית פולנטה חצילים ופטריות
חציל ופטריות פולנטה אופים נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, עגבניות משומר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: חציל ללא פירורי לחם, קישואים ופרמזן פטריות אופים, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו חציל מעושן ועגבניות עם פולנטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב או אמייל בתנור בזמן שהוא מתחמם.לאחר התנור מחומם, בזהירות לטפטף 1 כף השמן למחבת החמה ולתת לו לחמם במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים את החציל למחבת ומסדרים אותו בשכבה זוגית. צולים עד מכרז ומתחיל חום, תוך ערבוב באמצע, כ 25 דקות. באמצעות מגבת מטבח יבשה או סיר, להסיר בזהירות את המחבת החמה מהתנור על ידי הידית שלה ולמקם אותו על הכיריים. (השתמש טיפול בעת טיפול במחבת החמה על הכיריים.) באמצעות כף, להעביר את החצילים לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סירמחזיק סיר
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף 1 כף של השמן למחבת ולמקם מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את היין, מערבבים לשלב, ומבשלים עד הנוזל התאדה לחלוטין. להפחית את החום בינוני נמוך, באמצעות כף, להעביר את הפטריות לקערה עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצל, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את הזיתים ואת חצילים שמורים ופטריות, יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את המים הנמדדים, חלב ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך פולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כפית כל כמה דקות, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ 20 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך.) מערבבים בגבינת הפרמזן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את התנור כדי לצלות ולשמור על המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יוצקים את הפולנטה על תערובת חצילים ופטריות ומפיצים אותו לשכבה חלקה, אפילו. מפזרים באופן שווה את הפונטנה על הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים את המחבת בתנור ומטגנים עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, גבעולים גזוז פטריות לרבעיםפטריות קרמיני, גבעולים גזוז פטריות לרבעים791 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת פונטינה גרוסה (אודות1/2 כוסות גבינת פונטינה גרוסה (אודות51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים בצפיפותזיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים בצפיפות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חציל יפני, קוביות גדולותחציל יפני, קוביות גדולות2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (על1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (על3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה (או קמח תירס קרקע גס)פולנטה (או קמח תירס קרקע גס)1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות קטנותבצל צהוב, קוביות קטנות