קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

אפיית פולנטה חצילים ופטריות

אפיית פולנטה חצילים ופטריות
חציל ופטריות פולנטה אופים נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, עגבניות משומר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: חציל ללא פירורי לחם, קישואים ופרמזן פטריות אופים, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו חציל מעושן ועגבניות עם פולנטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב או אמייל בתנור בזמן שהוא מתחמם.לאחר התנור מחומם, בזהירות לטפטף 1 כף השמן למחבת החמה ולתת לו לחמם במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים את החציל למחבת ומסדרים אותו בשכבה זוגית. צולים עד מכרז ומתחיל חום, תוך ערבוב באמצע, כ 25 דקות. באמצעות מגבת מטבח יבשה או סיר, להסיר בזהירות את המחבת החמה מהתנור על ידי הידית שלה ולמקם אותו על הכיריים. (השתמש טיפול בעת טיפול במחבת החמה על הכיריים.) באמצעות כף, להעביר את החצילים לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סירמחזיק סיר
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף 1 כף של השמן למחבת ולמקם מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את היין, מערבבים לשלב, ומבשלים עד הנוזל התאדה לחלוטין. להפחית את החום בינוני נמוך, באמצעות כף, להעביר את הפטריות לקערה עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
מוסיפים את הזיתים ואת חצילים שמורים ופטריות, יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את המים הנמדדים, חלב ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך פולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כפית כל כמה דקות, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ 20 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך.) מערבבים בגבינת הפרמזן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים את התנור כדי לצלות ולשמור על המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
יוצקים את הפולנטה על תערובת חצילים ופטריות ומפיצים אותו לשכבה חלקה, אפילו. מפזרים באופן שווה את הפונטנה על הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מניחים את המחבת בתנור ומטגנים עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות