קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

אפיית פולנטה חצילים ופטריות

אפיית פולנטה חצילים ופטריות
חציל ופטריות פולנטה אופים נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, עגבניות משומר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: חציל ללא פירורי לחם, קישואים ופרמזן פטריות אופים, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו חציל מעושן ועגבניות עם פולנטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב או אמייל בתנור בזמן שהוא מתחמם.לאחר התנור מחומם, בזהירות לטפטף 1 כף השמן למחבת החמה ולתת לו לחמם במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את החציל למחבת ומסדרים אותו בשכבה זוגית. צולים עד מכרז ומתחיל חום, תוך ערבוב באמצע, כ 25 דקות. באמצעות מגבת מטבח יבשה או סיר, להסיר בזהירות את המחבת החמה מהתנור על ידי הידית שלה ולמקם אותו על הכיריים. (השתמש טיפול בעת טיפול במחבת החמה על הכיריים.) באמצעות כף, להעביר את החצילים לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סירמחזיק סיר
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף 1 כף של השמן למחבת ולמקם מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים את היין, מערבבים לשלב, ומבשלים עד הנוזל התאדה לחלוטין. להפחית את החום בינוני נמוך, באמצעות כף, להעביר את הפטריות לקערה עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים את הזיתים ואת חצילים שמורים ופטריות, יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מניחים את המים הנמדדים, חלב ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך פולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כפית כל כמה דקות, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ 20 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך.) מערבבים בגבינת הפרמזן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את התנור כדי לצלות ולשמור על המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים את הפולנטה על תערובת חצילים ופטריות ומפיצים אותו לשכבה חלקה, אפילו. מפזרים באופן שווה את הפונטנה על הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מניחים את המחבת בתנור ומטגנים עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, גבעולים גזוז פטריות לרבעיםפטריות קרמיני, גבעולים גזוז פטריות לרבעים791 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות גבינת פונטינה גרוסה (אודות1/2 כוסות גבינת פונטינה גרוסה (אודות51 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים בצפיפותזיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים בצפיפות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חציל יפני, קוביות גדולותחציל יפני, קוביות גדולות2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (על1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (על3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולנטה (או קמח תירס קרקע גס)פולנטה (או קמח תירס קרקע גס)1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות קטנותבצל צהוב, קוביות קטנות