חציל ופטריות פולנטה אופים נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, עגבניות משומר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: חציל ללא פירורי לחם, קישואים ופרמזן פטריות אופים, תבשיל חצילים ומפולנטה בשכבות, ו חציל מעושן ועגבניות עם פולנטה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מחבת ברזל יצוק גדולה, מתובלת היטב או אמייל בתנור בזמן שהוא מתחמם.לאחר התנור מחומם, בזהירות לטפטף 1 כף השמן למחבת החמה ולתת לו לחמם במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את החציל למחבת ומסדרים אותו בשכבה זוגית. צולים עד מכרז ומתחיל חום, תוך ערבוב באמצע, כ 25 דקות. באמצעות מגבת מטבח יבשה או סיר, להסיר בזהירות את המחבת החמה מהתנור על ידי הידית שלה ולמקם אותו על הכיריים. (השתמש טיפול בעת טיפול במחבת החמה על הכיריים.) באמצעות כף, להעביר את החצילים לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סיר
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-o
4
הוסף 1 כף של השמן למחבת ולמקם מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים את הזיתים ואת חצילים שמורים ופטריות, יחד עם כל מיצים שנצברו בקערה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורז
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
מניחים את המים הנמדדים, חלב ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך פולנטה בזרם דק, יציב עד שכל זה משולב ואין גושים.לבשל, לטאטא או ערבוב עם כפית כל כמה דקות, עד פולנטה מתרחקת מן הצדדים של המחבת ואת הגרגרים התרככו, כ 20 דקות. (אם הפולנטה מתחילה לקבל עבה מדי לפני שהיא נעשית, להוסיף מים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך.) מערבבים בגבינת הפרמזן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את התנור כדי לצלות ולשמור על המתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים את הפולנטה על תערובת חצילים ופטריות ומפיצים אותו לשכבה חלקה, אפילו. מפזרים באופן שווה את הפונטנה על הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פונטינה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
קילו פטל שחור (בערך
4
מניחים את המחבת בתנור ומטגנים עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור כדי מתלה חוט ולתת לשבת 5 דקות לפני ההגשה.