אפיית פופאובר מנגולד ופטריות שוויצרי
אם יש לך רוזמרין, מלח ופלפל, קמח שעועית גרבנזו מיל של בוב, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Chard שוויצרי Popover פטריות, Chard שוויצרי ריבועי פטריות, ו קיש עם Chard שוויצרי פטריות.
מרכיבים מנות :
473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פטריות קרמיני, פרוסות 2 larges ביצים, מכות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח שעועית גרבנזו הטחנה האדומה של בוב 1 שן שום, טחון 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) ¼ כוס קמח גדושה 2 (חוֹרֶף) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת פרובולונה גרוסה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל אדום, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 0 (יכול להיות או להרחיק) צווארי עוף 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל, לפי הטעם 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב דל שומן 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק Chard שוויצרי, גבעולים הוסרו, עלים קרועים לחתיכות קטנות 0 (יכול להיות או להרחיק) 2 כוסות שיני שום