אפיית תרד, ריקוטה ועוף
מתכון תרד, ריקוטה & עוף traybake יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 478 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך פירורי לחם, קישואים, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: All-in-one עוף traybake, עוף אפוי בפרמזן עם ריקוטן ותרד, ו אריסה עוף traybake.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את התרד במסננת גדולה ושופכים מעל 1-2 קומקומים של מים רותחים לנבול. אפשר לנקז במשך כמה דקות, ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר עודף מים ככל האפשר. קוצצים, לשים בקערה והכה בריקוטה, גרידת לימון, אגוז מוסקט והרבה תיבול.
באמצעות סכין חדה, לחתוך חריץ לתוך הצד של כל חזה עוף ולהשתמש באצבעות שלך כדי לעשות כיס קטן. כפית את התערובת לתוך 4 השדיים. לשפשף עם 2 כפית של השמן ולחץ על פירורי הלחם על גבי, ולאחר מכן לסדר את העוף בדיל קלייה.
שים את הירקות על מגש אחר טפטוף עם השמן שנותר, ואת העונה היטב.
אופים את העוף וירקות במשך כ -30 דקות, ערבוב הירקות פעם אחת.
הסר כאשר העוף מבושל דרך ואת פירורי הלחם הם זהובים.
הסר את השום המתרכך מהירקות ומחץ אותו עם מיץ לימון, ולאחר מכן מערבבים את זה עם הירקות הקלויים ומגישים עם העוף.