אפל אגוז לחמניות דביקות
צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 340 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 99 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו לחמניות דביקות תאנה-אגוז, לחמניות דביקות אגוז קרמל, ו לחמניות דביקות קינמון-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.חמאה בנדיבות פח מאפינס בן 12 ספירות.
קלף, ליבה וקובץ את התפוחים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים יחד את קוביות התפוחים עם אגוזי המלך והסוכר החום.
מחלקים את תערובת התפוחים באופן שווה לתבנית המאפינס. שים 12 לחמניות קינמון, קינמון כלפי מעלה, על גבי תערובת התפוחים.
מניחים את תבנית המאפינס על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהצמרות מזהיבות, בערך 8 עד 10 דקות. (
אופים את 4 הלחמניות שנותרו לסיבוב 2 מתכון קינמון
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור ומניחים להתקרר למשך 5 דקות. הניחו תבנית אפייה נקייה על גבי תבנית המאפינס והפכו כדי להסיר את הלחמניות הדביקות.
בקערה קטנה שלבו מיכל 1 של ציפוי הווניל (שמרו את השני לקינמון עגול 2
רול טוסט צרפתי) עם תבלין פאי הדלעת ו -1 עד 2 כפיות מים.
מערבבים עד עבה מאוד של עקביות לשפוך.
מזלפים מעל לחמניות ומגישים.