קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל גאלט

אפל גאלט
תפוח גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 367 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חלמון ביצה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או קערה גדולה, לשלב קמח, סוכר מגורען, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים 1/2 כוס חמאה לחתיכות ולהוסיף לתערובת קמח; מנוע הדופק, לחתוך עם בלנדר מאפה, או לשפשף עם האצבעות שלך עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם מנוע פועל (או ערבוב עם מזלג לאחר כל תוספת), להוסיף חלמון ביצה ו 3 עד 4 כפות מים קרים, 1 כף בכל פעם; תהליך או לערבב רק עד תערובת מגיע יחד בכדור. טופס בצק לדיסק שטוח, לעטוף בניילון נצמד, וצינה עד מוצק אבל עדיין גמיש, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מורחים אגוזי מלך בתבנית אפייה ואופים בתנור 375 עד שבקושי מוזהב מתחת לעורות, 6 עד 8 דקות (להשאיר תנור על). קוצצים בגסות אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
4
קליפת תפוחים הליבה; לחתוך כל אחד לשמונה טריזים. במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני, להמס הנותרים 2 כפות חמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף תפוחים ומערבבים לעתים קרובות עד מעט מתרכך חום בקצוות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים סוכר חום ואגוז מוסקט על פירות ומערבבים עד הנוזל הוא מתקתק מבעבע, על 5 דקות. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום.
7
לפתוח בצק. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח קלות, להתגלגל לתוך סיבוב על 15 אינץ ' קוטר. קו גיליון אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' עם קלף בישול (או חמאה היטב את הסדין) ומעביר בזהירות את הבצק לסדין (הקצוות יהיו תלויים על הסדין).
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים תערובת תפוח על מרכז מאפה, הרכבה טריזים במעגל על 8 אינץ 'רחב 2 אינץ' גבוה. בעדינות לקפל קצוות של בצק על תפוחים, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר פתח על 4 אינץ ' רחב במרכז.
מרכיבים שתצטרך
9
מאפה מברשת בכל רחבי עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים בתנור 375 עד שהמאפה הוא חום זהוב ותפוחים רכים כאשר פירסינג, 40 עד 45 דקות (35 עד 40 בתנור הסעה).
מרכיבים שתצטרך
11
העבר את גאלט (עם קלף, אם משתמשים בו) למתלה תיל כדי להתקרר.
12
מעבירים לצלחת גדולה, מושכים בעדינות קלף מתחת לטארט.
13
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.