אפל-תאריך ברים
חטיפי Apple-Date עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, תמרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסי תאריכים של Apple, חטיפי שיבולת שועל של Apple-Date, ו אפל פאי תאריך ברים + חינם Detox מדריך ספר אלקטרוני (מתכונים דומים).
הוראות
שקול או כף קלה 9 אונקיות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. תניח בצד.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים חלבונים ביצה וחלבון, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. מערבבים רסק תפוחים ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; מערבבים רק עד בשילוב כדי ליצור בלילה נוקשה. לזרוק תאריכים עם 1 כפית קמח. לזרוק תפוחים עם מיץ.
מוסיפים תמרים, תפוחים ופקאנים לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
תן לפעוט שלך לעזור על ידי: איתור ואיסוף החומרים.
שופך את החומרים היבשים הנמדדים לקערת הערבוב.
מוסיף את התאריכים הנמדדים, תפוחים, פקאנים לבלילה.