אפריטיבו דובדבן חמוץ מבעבע
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 263 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם $2.91 למנה נופל בתקציב שלך, אפריטיבו דובדבן חמוץ מבעבע עשוי להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך דובדבנים בסירופ, יין מבעבע, ענפי מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוח חמוץ וסנגריה מבעבעת אגס, לימון דובדבן מבעבע, ו לימון דובדבן מבעבע (מתכונים דומים).
הוראות
Purée אחד 24-oufne צנצנת דובדבנים חמוצים בסירופ קל (עם סירופ) בבלנדר עד חלקה. מסננים לתוך קערה בינונית, לחיצה כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. להביא תערובת דובדבן 1 כוס סוכר לרתיחה בסיר גדול, ערבוב כדי לפזר סוכר; להפחית את החום ומבשל, מדי פעם ברפרוף כל קצף מפני השטח, עד מופחת 1 1/2 כוסות, 20-30 דקות.
מערבבים ב 2 כפות מיץ ליים טרי. כיסוי; צמרמורת עד קר, על 2 שעות.
לעשות קדימה: סירופ יכול להיעשות 1 חודש קדימה. שמור צונן.
מחלקים 3 כפות סירופ דובדבן חמוץ צונן בין 6 כוסות. מעל סירופ עם בקבוק אחד 750 מיליליטר של יין מבעבע צונן, חלוקת באופן שווה, ומערבבים לשלב.
מקשטים משקאות עם לימון ורבנה או ענפי מנטה, אם תרצה.