קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסמון-פשטידת דלעת

אפרסמון-פשטידת דלעת
אפרסמון-פשטידת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, מסקרפונה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, Wild Herbed דלעת מרק אפרסמון, ו Paleo דלעת פרסימון שייק או פודינג.

הוראות

1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קלות לרסס זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
תנורתנור
2
במעבד מזון, למזג את הקמח, סוכר ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ואת גבינת מסקרפונה ומערבבים עד לגושים לחים. אסוף את הבצק לכדור. זרוק חתיכות 2 אינץ ' של בצק על החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת העוגה. באמצעות קצות אצבעות לחים לחץ על הבצק יחד כדי ליצור קרום חלק. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חמאהחמאה
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
אופים את הקרום עד הקצה הוא השחמה ואת מרכז הקרום הוא זהב חיוור, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעבירים את הקרום למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
צחצח את התחתית ואת הצדדים של הקרום עם שימורי משמש.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
קרוםקרום
7
עבור המילוי: במעבד מזון, לשלב את הדלעת ואת האפרסמון. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוסיפים את הסוכר, מסקרפונה, שמנת, קורנפלור, קינמון, מלח וביצים. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קינמוןקינמון
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום המבושל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
10
אופים את העוגה עד חריצים או סדקים מופיעים סביב הקצה והמרכז מוגדר, כ -35 דקות. לקרר את העוגה על מדף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים וקריר לטמפרטורת החדר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
12
ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
13
חותכים לפרוסות ומגישים.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)שימורי משמששימורי משמש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות(1 מקל) חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת טהורה משומרדלעת טהורה משומר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפרסמונים פויו בשלים, גזוז, קלופים וחותכים לחתיכות 1 אינץ ' (או 1 כוס עיסת אפרסמון משני 6-7 אונקיה אפרסמונים בשלים מאוד)אפרסמונים פויו בשלים, גזוז, קלופים וחותכים לחתיכות 1 אינץ ' (או 1 כוס עיסת אפרסמון משני 6-7 אונקיה אפרסמונים בשלים מאוד)11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמסקרפונהnameמסקרפונהname3(חוֹרֶף)גבינת מסקרפונה, צוננתגבינת מסקרפונה, צוננת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק