קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק-ברי להתפורר

אפרסק-ברי להתפורר
אפרסק-ברי להתפורר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, קמח, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק-ברי להתפורר, אפרסק ברי להתפורר, ו אפרסק ברי להתפורר בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F, מחממים מעט צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. הפוך ציפוי: בקערה, לשלב שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, קינמון ומלח. מערבבים בחמאה עד מתפורר. תוסיף אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך מילוי: להביא סיר גדול של מים לרתיחה; הכינו קערה גדולה מלאה במי קרח. באמצעות סכין חדה, לחתוך x רדוד לתחתית של אפרסקים. אפרסקים Blanch עד עורות מתחילים להתקמט, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר עם כפית מחוררת ומניח במי קרח להתקרר. להחליק את עורות עם האצבעות שלך; לחתוך לשניים, להסיר בורות לחתוך פירות לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
בקערה, לזרוק אפרסקים עם סוכר, קמח ומלח. מקפלים בגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
6
מעבירים לצלחת פאי מוכנה.
7
מפזרים ציפוי, מניחים על תבנית אפייה ואופים עד מילוי בועות ציפוי זהוב, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידת וניל,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים