אפרסק טיפש
אפרסק טיפש לוקח על 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 353 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, אפרסקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 13%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אוכמניות אפרסק טיפש, טיפש האפרסק של נילס, ו טיפש אוכמניות.
הוראות
מחממים מחבת בינונית ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את האפרסקים ו 1/4 כוס סוכר. מערבבים לתערובת ומבשלים 1 דקה.
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים. מחזירים את המחבת לאש ומבשלים את האפרסקים על אש בינונית עד שהם רכים כשהם מנוקבים בקצה הסכין, 1 עד 2 דקות נוספות.
מעבירים את האפרסקים לפלטה ומורחים אותם. הם יתקררו מהר יותר ככה. מקררים כך שיתקררו לגמרי.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף (או לחילופין במטרפה ביד) מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות.
מקציפים פנימה את 3 כפות הסוכר הנותרות ואת הווניל. מקציפים עד למרקם יציב למדי. כאשר האפרסקים מתקררים, מקפלים אותם (וכל נוזל בישול היושב על המגש) לקצפת ומעבירים לכלי הגשה או לכוסות אישיות. מקררים עד שמוכן להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוסקו רוסו דולצ ' ה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![רוסקו דולצ ' ה]()
רוסקו דולצ ' ה
אדום אודם מבריק בכוס עם ניחוחות עזים של אוכמניות ופירות יער בשלים. יין זה טרי, תוסס ופריזנטה עם גימור רך ומתמשך.מאוד תכליתי. אפריטיף נהדר ונהדר לא פחות עם רטבים על בסיס עגבניות, מנות איטלקיות קלאסיות ומאכלים חריפים. תהנה מצונן.