קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

אפרסק טיפש

אפרסק טיפש
אפרסק טיפש לוקח על 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 353 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, אפרסקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 13%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אוכמניות אפרסק טיפש, טיפש האפרסק של נילס, ו טיפש אוכמניות.

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית ומוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את האפרסקים ו 1/4 כוס סוכר. מערבבים לתערובת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את ליקר התפוזים. מחזירים את המחבת לאש ומבשלים את האפרסקים על אש בינונית עד שהם רכים כשהם מנוקבים בקצה הסכין, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מעבירים את האפרסקים לפלטה ומורחים אותם. הם יתקררו מהר יותר ככה. מקררים כך שיתקררו לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף (או לחילופין במטרפה ביד) מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מקציפים פנימה את 3 כפות הסוכר הנותרות ואת הווניל. מקציפים עד למרקם יציב למדי. כאשר האפרסקים מתקררים, מקפלים אותם (וכל נוזל בישול היושב על המגש) לקצפת ומעבירים לכלי הגשה או לכוסות אישיות. מקררים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוסקו רוסו דולצ ' ה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
רוסקו דולצ ' ה
רוסקו דולצ ' ה
אדום אודם מבריק בכוס עם ניחוחות עזים של אוכמניות ופירות יער בשלים. יין זה טרי, תוסס ופריזנטה עם גימור רך ומתמשך.מאוד תכליתי. אפריטיף נהדר ונהדר לא פחות עם רטבים על בסיס עגבניות, מנות איטלקיות קלאסיות ומאכלים חריפים. תהנה מצונן.