אפרסק טרי ורוטב זנגביל
אפרסק טרי ורוטב ג'ינג'ר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, אפרסקים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אפרסק לבן וריבת ג'ינג'ר טרי, אפרסקים טריים וג'ינג'ר מסוכרים, ו ג'ינג'ר אפרסק סורבה: טרי, תוצרת בית.
הוראות
להביא סיר בינוני מלא במים לרתיחה מעל חום גבוה. אפרסקים בלאנש במים רותחים במשך 1 דקה.
הסר, תן לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף, בור, בערך לקצוץ את בשר האפרסק. להשליך קליפות ובורות.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר הקצף שוכך, להוסיף בצלצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך רק מתחיל חום, על 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים אפרסקים קצוצים, סוכר חום, קינמון, ואבקת חרדל וממשיכים לבשל עד שהאפרסקים מתרככים ומשחררים את המיצים שלהם, 10 עד 15 דקות. מערבבים בורבון, לבשל במשך 1 דקה יותר. מתבלים במלח כדי לטעום ולהגיש.