אפרסק מלבה בגריל
מלבה אפרסק בגריל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 378 קלוריות . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -35 דקות . אם יש לכם פולי וניל, מים, פטל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 41% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלבה אפרסק בגריל עם יוגורט קפוא מפולי וניל , אפרסק מלבה ואפרסק מלבה קלפוטיס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים 3/4 כוס סוכר, מים, כף 1 ממיץ הלימון ואת הגרעינים מפולי הווניל בסיר קטן ומניחים על אש גבוהה. מביאים את התערובת לרתיחה ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את האפרסקים; כפית את הרוטב עליהם. לְהַפְרִישׁ.
מניחים את הפטל, את כף מיץ הלימון הנותרת וכף סוכר לקערה של מעבד מזון ומחית. מעבירים את התערובת דרך מסננת דקה לקערה קטנה. מכסים ומניחים במקרר.
לאחר שהגריל חם, מניחים את האפרסקים על אש ישירה וצולים מכל צד למשך 3 עד 4 דקות או עד שהם רכים.
מסירים מהאש לכלי עם הסירופ ומכסים בנייר אלומיניום למשך 5 דקות.
להגשה מניחים את הגלידה ב-4 קערות ומעל כל קערה 2 חצאי אפרסקים.
מזלפים כל קערה ברוטב הפטל ומגישים מיד.