אפרסק מלבה עוגת גבינה
אפרסק מלבה עוגת גבינה לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, ביסקוויט פריך, קרם כפול סיר, תמצית vanillan. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-229 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אפרסק מלבה עוגת גבינה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה (מתכונים דומים).
הוראות
קו הבסיס ואת הצדדים של 20cm רופף תחתית או קפיץ פח עם אפיית קלף להשתמש כתמים של חמאה כדי לעזור הנייר להישאר במקום סביב הצדדים.
שים את הביסקוויטים בשקית מזון מפלסטיק ולמחוץ לפירורים באמצעות מערוך, ולאחר מכן לערבב ביסודיות עם חמאה מומסת. עצה לתוך פח מוכן ולחץ למטה בחוזקה כדי ליצור בסיס אפילו. תירגע בזמן שאתה מכין את המילוי.
שים את הגבינה הרכה, הדובדבן סוכר ווניל בקערה, ואז להכות עם מיקסר חשמלי עד חלקה. עצה בקרם ולהמשיך להכות עד התערובת משולבת. לפזר מעל 100 גרם של פטל וחצי חתיכות אפרסק. באמצעות מרית, לקפל עם רק כמה קפלים כפי שאתה להרכיב את עוגת הגבינה theyll אדווה דרך יותר.
כפית את תערובת הקרם על בסיס הביסקוויט, עובד מהקצוות פנימה. להחליק את החלק העליון של עוגת הגבינה למטה עם הגב של dessertspoon או מרית. השאר להגדיר במקרר הלילה.
במעבד מזון, בליץ 250 גרם של פטל הנותרים, מסננת, מערבבים בחזרה 1 כפית של הזרעים, אם אתה רוצה, ומתיקות לטעום עם סוכר זיגוג.
הוסף מספיק מים או מיץ אפרסק משומר כדי להפוך אותו שובבה וצינה עד ההגשה.
תביא את עוגת הגבינה לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני ההגשה. אם באמצעות פח רופף, unmould על ידי הצבת על גבי פחית, ואז בהדרגה למשוך את הצדדים של הפח. להחליק את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, הסרת נייר הבטנה בסיס. מפזרים את שאריות הפטל וגושי האפרסק על עוגת הגבינה, מטפטפים על חלק מהרוטב ומגישים את השאר לצד.