אם יש לכם מיונז, חרדל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ממולאות שרימפס, ו ביצים וסרטנים ממולאים.
הוראות
1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
3
ניקוז. לקרר את הביצים מתחת למים זורמים קרים. לקלף פעם קרה. חצי מהביצים לאורך וגורף את החלמונים לקערה. מועכים בעדינות את החלמונים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את השרימפס, בצל ירוק ואבקת שום בחמאה המומסת עד, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את השרימפס ללוח חיתוך וטחון. מערבבים 3/4 כוס של שרימפס טחון וכל נוזל שנותר מן המחבת לתוך חלמוני הביצה; להזמין שרימפס הנותרים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את המיונז, חרדל, חמוצים להתענג, ורוטב חם; לערבב היטב. סקופ את התערובת לתוך שקית פלסטיק resealable, לאטום את התיק, לגזור פינה את התיק עם מספריים לעשות שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענג
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מספריים מטבח
7
בעדינות לסחוט על 1 1/2 כף מילוי לתוך כל חצי ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8
מקשטים כל ביצה ממולאת עם כמה חתיכות של שרימפס קצוץ שמורות קמצוץ של פטרוזיליה קצוצה; צ ' יל לפחות 30 דקות במקרר לפני ההגשה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.