קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

אפרסק מלבה פנקייק

אפרסק מלבה פנקייק
פנקייק מלבה אפרסק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, ביצים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פאי אפרסק מלבה, אפרסק מלבה ריבה, ו אפרסק מלבה.

הוראות

1
מחבת חום עד 375°f או מחבת חום מעל חום בינוני; גריז עם קיצור במידת הצורך (או תרסיס עם ספריי בישול לפני חימום).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה בינונית, להכות ביצים עם חוט להקציף עד מכות היטב. מקציפים את שאר החומרים למעט פירות וסירופ רק עד חלקה. מערבבים 1/2 כוס כל אפרסקים ופטל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
עבור כל פנקייק, יוצקים את הבלילה על ידי מעט פחות מ 1/4 כוסuls על מחבת חמה. מבשלים עד מבעבע על גבי, נפוח ויבש בקצוות. Turn; לבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים עם אפרסקים נוספים פטל וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ