אפרסק-פקאן רוגלך
אם יש לך חמאה, גבינת שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפרסק-פקאן רוגלך, משמש פקאן רוגלך, ו חמוציות-פקאן רוגלך (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
קמח דופק ואת הבא 3 מרכיבים במעבד מזון 3 או 4 פעמים עד הבצק יוצר כדור קטן ועוזב צדדים של קערה. מחלקים בצק ל 8 מנות, בעיצוב כל חלק לכדור. לעטוף כל כדור בנפרד בניילון נצמד, וצינה 1 עד 24 שעות.
חום משמר בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד חם.
מגלגלים כדור בצק 1 לעיגול 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מברשת בצק עם 1 עד 2 כף. שימורים חמים.
מפזרים 2 כפות. אגוזי פקאן מעל שימורים על בצק.
חותכים מעגל ל 8 טריזים, ולהפשיל טריזים, החל בקצה רחב, כדי ליצור צורה סהר.
מקום, נקודת הצדדים למטה, על קלף משומן קלות נייר מצופה תבנית אפייה. חזור על הנוהל עם כדורי בצק שנותרו, משמר, פקאן.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים על סהרונים.
אופים ב 375 במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
הסר מסדינים אפייה, ולהעביר מתלים חוט. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).
נסה את הטוויסט הזה! משמש-שקדים Rugelach: ריבת משמש תחליף עבור שימורי אפרסק ושקדים עבור פקאן. הכן מתכון לפי ההוראות, הפחתת זמן הקלייה בשלב 1 עד 8 עד 10 דקות.