אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים חלוקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת פרלין אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אפרסקים בעובי 1/4 אינץ', ואז לזרוק עם 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון בקערה.
בעוד אפרסקים עומדים, להביא שמנת רק לרתיחה בסיר כבד.
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמנת בזרם איטי, לטאטא.
יוצקים לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעייל בחזרה של כף ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה נקייה מגניב, ערבוב מדי פעם.
אפרסקים Purée בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת בסדר מאוד לתוך פודינג, לחיצה קשה על וזורק מוצקים.
להקציף בתמציות וצינה, מכוסה, עד קר, 2 עד 3 שעות. (לא להירגע יותר מ 3 שעות או פודינג יהיה discolor.)
חמאה קלה תבנית אפייה קטנה או גיליון של נייר.
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים סירופ בלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ הופך קרמל זהוב.
הסר מהחום ומערבבים שקדים.
יוצקים פרלין על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
לשבור פרלין לחתיכות ודופק במעבד מזון עד טחון דק עם כמה חתיכות קטנות שנותרו.
להקפיא פודינג אפרסק במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר לקערה ולשמור במקפיא תוך הרכבת bombes.
Beat cream בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פרלין וניל כתוש.
כף על 1/2 כוס גלידה לתוך כוס נייר 1 ולהפיץ אותו באופן שווה על פני התחתון כשני שלישים של הדרך למעלה בצד של כוס, ויצרו באר. כף מעוגלת 1/4 פרלין כוס מילוי לתוך היטב העליון עם עוד 1/4 כוס גלידה, מתפשט באופן שווה כדי לכסות את המילוי. מכסים את הכוס בחוזקה בנייר כסף ומכניסים למקפיא. הפוך 5 bombes יותר באותו אופן. להקפיא bombes לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
אפרסקים קוצצים, ואז מביאים לרתיחה עם סוכר בסיר 3-4 ליטר על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים מאוד נתנו את הנוזל, על 15 דקות.
יוצקים אפרסקים וסירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים. מערבבים במיץ לימון וסירופ מגניב. צ ' יל, מכוסה, עד קר.
כדי לשרת, בזהירות לקרוע את כל כוס נייר. הפוך bombes על צלחות וחצי כל אחד עם סכין חדה.
תן לעמוד על 5 דקות כדי לרכך מעט, ואז לטפטף על 2 כפות סירופ אפרסק סביב כל מנה.