קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק

אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים חלוקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת פרלין אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אפרסקים בעובי 1/4 אינץ', ואז לזרוק עם 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
בעוד אפרסקים עומדים, להביא שמנת רק לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמנת בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעייל בחזרה של כף ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
יוצקים דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה נקייה מגניב, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
אפרסקים Purée בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת בסדר מאוד לתוך פודינג, לחיצה קשה על וזורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
להקציף בתמציות וצינה, מכוסה, עד קר, 2 עד 3 שעות. (לא להירגע יותר מ 3 שעות או פודינג יהיה discolor.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
חמאה קלה תבנית אפייה קטנה או גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים סירופ בלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ הופך קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומערבבים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4
יוצקים פרלין על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
לשבור פרלין לחתיכות ודופק במעבד מזון עד טחון דק עם כמה חתיכות קטנות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
להקפיא פודינג אפרסק במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר לקערה ולשמור במקפיא תוך הרכבת bombes.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
Beat cream בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פרלין וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כף על 1/2 כוס גלידה לתוך כוס נייר 1 ולהפיץ אותו באופן שווה על פני התחתון כשני שלישים של הדרך למעלה בצד של כוס, ויצרו באר. כף מעוגלת 1/4 פרלין כוס מילוי לתוך היטב העליון עם עוד 1/4 כוס גלידה, מתפשט באופן שווה כדי לכסות את המילוי. מכסים את הכוס בחוזקה בנייר כסף ומכניסים למקפיא. הפוך 5 bombes יותר באותו אופן. להקפיא bombes לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
אפרסקים קוצצים, ואז מביאים לרתיחה עם סוכר בסיר 3-4 ליטר על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים מאוד נתנו את הנוזל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים אפרסקים וסירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים. מערבבים במיץ לימון וסירופ מגניב. צ ' יל, מכוסה, עד קר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כדי לשרת, בזהירות לקרוע את כל כוס נייר. הפוך bombes על צלחות וחצי כל אחד עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
תן לעמוד על 5 דקות כדי לרכך מעט, ואז לטפטף על 2 כפות סירופ אפרסק סביב כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ