צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים חלוקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת פרלין אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים אפרסקים בעובי 1/4 אינץ', ואז לזרוק עם 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
בעוד אפרסקים עומדים, להביא שמנת רק לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמנת בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעייל בחזרה של כף ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה נקייה מגניב, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אפרסקים Purée בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת בסדר מאוד לתוך פודינג, לחיצה קשה על וזורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
להקציף בתמציות וצינה, מכוסה, עד קר, 2 עד 3 שעות. (לא להירגע יותר מ 3 שעות או פודינג יהיה discolor.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
חמאה קלה תבנית אפייה קטנה או גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים סירופ בלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ הופך קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומערבבים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
יוצקים פרלין על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לשבור פרלין לחתיכות ודופק במעבד מזון עד טחון דק עם כמה חתיכות קטנות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1
להקפיא פודינג אפרסק במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר לקערה ולשמור במקפיא תוך הרכבת bombes.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
Beat cream בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פרלין וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כף על 1/2 כוס גלידה לתוך כוס נייר 1 ולהפיץ אותו באופן שווה על פני התחתון כשני שלישים של הדרך למעלה בצד של כוס, ויצרו באר. כף מעוגלת 1/4 פרלין כוס מילוי לתוך היטב העליון עם עוד 1/4 כוס גלידה, מתפשט באופן שווה כדי לכסות את המילוי. מכסים את הכוס בחוזקה בנייר כסף ומכניסים למקפיא. הפוך 5 bombes יותר באותו אופן. להקפיא bombes לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
אפרסקים קוצצים, ואז מביאים לרתיחה עם סוכר בסיר 3-4 ליטר על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים מאוד נתנו את הנוזל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים אפרסקים וסירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים. מערבבים במיץ לימון וסירופ מגניב. צ ' יל, מכוסה, עד קר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי לשרת, בזהירות לקרוע את כל כוס נייר. הפוך bombes על צלחות וחצי כל אחד עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
תן לעמוד על 5 דקות כדי לרכך מעט, ואז לטפטף על 2 כפות סירופ אפרסק סביב כל מנה.