קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק

אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים חלוקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן, ו עוגת פרלין אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אפרסקים בעובי 1/4 אינץ', ואז לזרוק עם 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
בעוד אפרסקים עומדים, להביא שמנת רק לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
להקציף יחד חלמונים, הנותרים 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף שמנת בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לתוך סיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא מעייל בחזרה של כף ו רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא (לא נותנים לרתיחה).
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
יוצקים דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה נקייה מגניב, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אפרסקים Purée בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד כוח דרך מסננת בסדר מאוד לתוך פודינג, לחיצה קשה על וזורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
להקציף בתמציות וצינה, מכוסה, עד קר, 2 עד 3 שעות. (לא להירגע יותר מ 3 שעות או פודינג יהיה discolor.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
חמאה קלה תבנית אפייה קטנה או גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים סירופ בלי לערבב, לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ הופך קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומערבבים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
יוצקים פרלין על תבנית אפייה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לשבור פרלין לחתיכות ודופק במעבד מזון עד טחון דק עם כמה חתיכות קטנות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
להקפיא פודינג אפרסק במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר לקערה ולשמור במקפיא תוך הרכבת bombes.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
Beat cream בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פרלין וניל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כף על 1/2 כוס גלידה לתוך כוס נייר 1 ולהפיץ אותו באופן שווה על פני התחתון כשני שלישים של הדרך למעלה בצד של כוס, ויצרו באר. כף מעוגלת 1/4 פרלין כוס מילוי לתוך היטב העליון עם עוד 1/4 כוס גלידה, מתפשט באופן שווה כדי לכסות את המילוי. מכסים את הכוס בחוזקה בנייר כסף ומכניסים למקפיא. הפוך 5 bombes יותר באותו אופן. להקפיא bombes לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
אפרסקים קוצצים, ואז מביאים לרתיחה עם סוכר בסיר 3-4 ליטר על חום מתון, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד הסוכר הוא מומס. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד אפרסקים רכים מאוד נתנו את הנוזל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים אפרסקים וסירופ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על וזורק מוצקים. מערבבים במיץ לימון וסירופ מגניב. צ ' יל, מכוסה, עד קר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כדי לשרת, בזהירות לקרוע את כל כוס נייר. הפוך bombes על צלחות וחצי כל אחד עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
תן לעמוד על 5 דקות כדי לרכך מעט, ואז לטפטף על 2 כפות סירופ אפרסק סביב כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר