קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק פרלין סמיפרדו עם אמרטי

אפרסק פרלין סמיפרדו עם אמרטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 86 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו חלמונים, שקדים, אפרסקים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti, שזיף & amaretti semifreddo, ו לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform (כדי להקל על להחליק semifreddo מלמטה), ולאחר מכן לנעול בצד ומחבת שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים יחד אמרטי הקרקע וחמאה מומסת בקערה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים עד הקרום הוא מוצק וצל כהה, על 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 20 עד 30 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אגוזים מורחים במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד ריחני וזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעביר אגוזים לקערה. שמן קל אותו תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים סוכר במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מיד מערבבים אגוזים, ואז לשפוך תערובת לתוך תבנית אפייה משומנת ולתת לעמוד להקשיח להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
לשבור פרלין לחתיכות, ואז דופק במעבד מזון ניקה עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
בור אפרסקים קוצצים גס, עם עורות אם תרצה, ואז פירה במעבד מזון נקי עם vitaminutes כתוש C, 1/2 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח. כוח thourough מסננת בינונית-רשת להגדיר מעל קערת מתכת גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בחלמונים ביצה, ואז מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי ולהכות עם מערבל עד התערובת היא עבה וחיוורת ואוגר 60° על מדחום מיידי לקרוא, ואז להכות 3 דקות יותר (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר קערה מ סיר ולהגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף תמצית שקדים והכה עד קר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
5
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקפלים שליש שמנת לתערובת אפרסק, ולאחר מכן לקפל פרלין ושמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
יוצקים תערובת לקרום מקורר להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
בואו לעמוד במקרר 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.
1
חותכים X בתחתית כל אפרסק, ואז blanch בסיר בינוני של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. לקלף אפרסקים לחתוך 1/2 אינץ ' טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לזרוק אפרסקים עם vitaminutes כתוש c וסוכר ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
כפית אפרסקים על חצי-פרדו עם כפית מחוררת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
* ויטמין C (חומצה אסקורבית) זמין בצורת אבקה בבתי מרקחת ובחנויות מזון טבעי (עבור 500 מ " ג, להשתמש 1/4 כפית). זה ימנע מהאפרסקים להפוך לחומים. * חצי פרדו, ללא ציפוי אפרסק, יכול להיות קפוא עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים