אפרסק פרלין סמיפרדו עם אמרטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 86 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו חלמונים, שקדים, אפרסקים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti, שזיף & amaretti semifreddo, ו לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform (כדי להקל על להחליק semifreddo מלמטה), ולאחר מכן לנעול בצד ומחבת שמן.
מערבבים יחד אמרטי הקרקע וחמאה מומסת בקערה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של מחבת springform.
אופים עד הקרום הוא מוצק וצל כהה, על 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 20 עד 30 דקות. תשאירי את התנור דולק.
אגוזים מורחים במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד ריחני וזהב, כ 10 דקות.
מעביר אגוזים לקערה. שמן קל אותו תבנית אפייה.
מבשלים סוכר במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מיד מערבבים אגוזים, ואז לשפוך תערובת לתוך תבנית אפייה משומנת ולתת לעמוד להקשיח להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.
לשבור פרלין לחתיכות, ואז דופק במעבד מזון ניקה עד קצוץ דק.
בור אפרסקים קוצצים גס, עם עורות אם תרצה, ואז פירה במעבד מזון נקי עם vitaminutes כתוש C, 1/2 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח. כוח thourough מסננת בינונית-רשת להגדיר מעל קערת מתכת גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מערבבים בחלמונים ביצה, ואז מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי ולהכות עם מערבל עד התערובת היא עבה וחיוורת ואוגר 60° על מדחום מיידי לקרוא, ואז להכות 3 דקות יותר (לא נותנים לרתיחה).
הסר קערה מ סיר ולהגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
הוסף תמצית שקדים והכה עד קר, על 6 דקות.
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות.
מקפלים שליש שמנת לתערובת אפרסק, ולאחר מכן לקפל פרלין ושמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים תערובת לקרום מקורר להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
בואו לעמוד במקרר 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.
חותכים X בתחתית כל אפרסק, ואז blanch בסיר בינוני של מים רותחים 10 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. לקלף אפרסקים לחתוך 1/2 אינץ ' טריזים.
לזרוק אפרסקים עם vitaminutes כתוש c וסוכר ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 10 דקות.
כפית אפרסקים על חצי-פרדו עם כפית מחוררת ממש לפני ההגשה.
* ויטמין C (חומצה אסקורבית) זמין בצורת אבקה בבתי מרקחת ובחנויות מזון טבעי (עבור 500 מ " ג, להשתמש 1/4 כפית). זה ימנע מהאפרסקים להפוך לחומים. * חצי פרדו, ללא ציפוי אפרסק, יכול להיות קפוא עד 2 ימים.