קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק פרלין סמיפרדו עם אמרטי

אפרסק פרלין סמיפרדו עם אמרטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 86 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו חלמונים, שקדים, אפרסקים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק פרלין Semifreddo עם Amaretti, שזיף & amaretti semifreddo, ו לימון ו Amaretti Semifreddo עם רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform (כדי להקל על להחליק semifreddo מלמטה), ולאחר מכן לנעול בצד ומחבת שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד אמרטי הקרקע וחמאה מומסת בקערה עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד הקרום הוא מוצק וצל כהה, על 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 20 עד 30 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
אגוזים מורחים במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד ריחני וזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעביר אגוזים לקערה. שמן קל אותו תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מבשלים סוכר במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם סוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב ומבשל, מחבת מתערבלת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד שהוא ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מיד מערבבים אגוזים, ואז לשפוך תערובת לתוך תבנית אפייה משומנת ולתת לעמוד להקשיח להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
לשבור פרלין לחתיכות, ואז דופק במעבד מזון ניקה עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
בור אפרסקים קוצצים גס, עם עורות אם תרצה, ואז פירה במעבד מזון נקי עם vitaminutes כתוש C, 1/2 כוס סוכר, ו 1/8 כפית מלח. כוח thourough מסננת בינונית-רשת להגדיר מעל קערת מתכת גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים בחלמונים ביצה, ואז מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי ולהכות עם מערבל עד התערובת היא עבה וחיוורת ואוגר 60° על מדחום מיידי לקרוא, ואז להכות 3 דקות יותר (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מ סיר ולהגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף תמצית שקדים והכה עד קר, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
5
Beat שמנת עם הנותרים 2 כפות סוכר בקערה אחרת באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקפלים שליש שמנת לתערובת אפרסק, ולאחר מכן לקפל פרלין ושמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
יוצקים תערובת לקרום מקורר להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
בואו לעמוד במקרר 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.
1
חותכים X בתחתית כל אפרסק, ואז blanch בסיר בינוני של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל. לקלף אפרסקים לחתוך 1/2 אינץ ' טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לזרוק אפרסקים עם vitaminutes כתוש c וסוכר ולתת לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
כפית אפרסקים על חצי-פרדו עם כפית מחוררת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
* ויטמין C (חומצה אסקורבית) זמין בצורת אבקה בבתי מרקחת ובחנויות מזון טבעי (עבור 500 מ " ג, להשתמש 1/4 כפית). זה ימנע מהאפרסקים להפוך לחומים. * חצי פרדו, ללא ציפוי אפרסק, יכול להיות קפוא עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים