אפרסק קרפים
מתכון אפרסק קרפים מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה ארוחת הבוקר יש 255 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית ונילן, קמח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו אפרסק קרפים, אפרסק מקורמל + סלט דובדבן, פרושוטו וגורגונזולה עם קרופרפ כוסמת, ו וידוי מס ' 145: יש לי קטע עם ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר שלבו את החלב, הביצים, הקמח, הסוכר, החמאה והווניל. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו סוכר ועמילן תירס. בהדרגה לטאטא במים עד חלקה. מערבבים פנימה 2 כוסות אפרסקים וחמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית שקדים ואפרסקים שנותרו. מכסים ומקררים.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים כ -2 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
כף מילוי מעל קרפים; להפשיל. למעלה עם קצפת ואגוז מוסקט אם רוצים.