אפרסקים בגריל עם רוטב ברנדי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, אפרסקים בגריל עם רוטב ברנדי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. זה הר ד ' אובר יש 398 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרש צלייה מייפל, סוכר חום, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. אפרסקים כבושים עם ברנדי, סטייק פלפל בגריל עם רוטב שמנת ברנדי, ו ברנדי משמש ועוגת פאונד רום עם אפרסקים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משרים קרש צלייה במים במשך שעה 1.
בסיר כבד קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה סוכר חום עד להמסה; מסירים מהאש. מערבבים פנימה ברנדי; מניחים בצד.
מניחים קרש על הגריל על אש בינונית ישירה. מכסים ומחממים למשך 3 דקות או עד שעשן קל עד בינוני מגיע מהקרש והיער מתחיל להתפצפץ. (זה מצביע על כך שהקרש מוכן.)
מניחים אפרסקים על קרש. צולים, מכוסים, על אש בינונית במשך 20-23 דקות או עד שהאפרסקים רכים, מברישים מדי פעם ברוטב ברנדי. מעל כל חצי אפרסק עם כדור גלידה; מזלפים רוטב ברנדי שנותר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.