קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפרסקים ועוגת שמנת

אפרסקים ועוגת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים ועוגת שמנת. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אפרסקים, תערובת עוגה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו אפרסקים ועוגת שמנת, אפרסקים ועוגת שמנת, ו עוגת אפרסקים וקפה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. שמור 8 פרוסות אפרסק לקישוט; כיסוי ושמירה בקירור. בבלנדר או מעבד מזון, במקום אפרסקים הנותרים. כיסוי; להתמזג עד מחית. שמור 1/4 כוס אפרסקים מעורבבים למילוי; כיסוי ושמירה בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח אפרסקים מעורבבים הנותרים, תערובת העוגה, שמן, 1/4 כוס הקצפת והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך מחבתות.
4
אופים 8 אינץ ' סיבובים 31 עד 36 דקות, 9 אינץ סיבובים 26 עד 33 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר בזהירות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בקערה קטנה, מערבבים שמורות 1/4 כוס אפרסקים מעורבב ו 1/4 כוס אפרסק משמר עד מעורבב. להפריש למילוי.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה בינונית, היכו אבקת סוכר, חמאה, ליקר ורק מספיק של 2 עד 4 כפות קצפת עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)(מקרטון)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
8
מורחים אפרסק מילוי על שכבת בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות שימורי אפרסק; בזהירות כפית משמר סביב הקצה העליון של העוגה, ומאפשר כמה לטפטף למטה בצד. ממש לפני ההגשה, לחתוך פרוסות אפרסק שמורות לאורך לשניים; מניחים על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה