אפרסקים ועוגת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסקים ועוגת שמנת. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אפרסקים, תערובת עוגה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו אפרסקים ועוגת שמנת, אפרסקים ועוגת שמנת, ו עוגת אפרסקים וקפה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי רק של שני 8 או 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. שמור 8 פרוסות אפרסק לקישוט; כיסוי ושמירה בקירור. בבלנדר או מעבד מזון, במקום אפרסקים הנותרים. כיסוי; להתמזג עד מחית. שמור 1/4 כוס אפרסקים מעורבבים למילוי; כיסוי ושמירה בקירור.
בקערה גדולה, לנצח אפרסקים מעורבבים הנותרים, תערובת העוגה, שמן, 1/4 כוס הקצפת והביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 8 אינץ ' סיבובים 31 עד 36 דקות, 9 אינץ סיבובים 26 עד 33 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר בזהירות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים שמורות 1/4 כוס אפרסקים מעורבב ו 1/4 כוס אפרסק משמר עד מעורבב. להפריש למילוי.
בקערה בינונית, היכו אבקת סוכר, חמאה, ליקר ורק מספיק של 2 עד 4 כפות קצפת עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה להפיץ.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים אפרסק מילוי על שכבת בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
בקערה קטנה, מערבבים 3 כפות שימורי אפרסק; בזהירות כפית משמר סביב הקצה העליון של העוגה, ומאפשר כמה לטפטף למטה בצד. ממש לפני ההגשה, לחתוך פרוסות אפרסק שמורות לאורך לשניים; מניחים על גבי עוגה. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.