Roulade טורקיה קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לך לחנות ותביא קלבדוס, עלי רוזמרין, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו Roulade טורקיה קלוי בתנור, צלוי סקווש, בייקון עטוף Roulade טורקיה עם רוטב סיידר, ו Roulade טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את התאנים היבשות והאוכמניות בסיר קטן ושופכים את הקלבדוס ומי כוס 1/2. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
תאנים מיובשות
Calvados
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
6
מוסיף את הנקניק, מתפורר אותו לחתיכות קטנות עם מזלג, ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות, עד מבושל ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
7
מוסיפים את התאנים והאוכמניות עם הנוזל, הרוזמרין הקצוץ וצנוברים ומבשלים 2 דקות נוספות. לגרד את החתיכות החומות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
צנוברים
רוזמרין
תאנים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
8
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מלית
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, מניית עוף, ביצה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומערבבים היטב. (המילוי יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן במקרר לילה.)
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מילוי
נקניק
פלפל
מלח
ביצה
10
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מניחים מדף אפייה על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הנח את צד עור השד של טורקיה butterflied למטה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
13
מפזרים את הבשר עם 2 כפיות מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בשר
מלח
14
מורחים את המילוי בשכבה עבה 1/2 אינץ 'על הבשר, משאיר גבול חצי אינץ' מכל הצדדים. אל תמלאו את המילוי או שיהיה קשה לגלגל את תרנגול ההודו. (
מרכיבים שתצטרך
מילוי
מורחים
טורקיה כולה
בשר
גלול
15
מניחים את שאריות המילוי במנת חמאה ואופים במשך 45 הדקות האחרונות של צלייה לצד טורקיה.) החל בקצה 1, לגלגל את טורקיה כמו רול ג ' לי טאק בכל מלית שמנסה לברוח בצדדים. לקשור את הצלי בחוזקה עם חוט מטבח כל 2 אינץ ' כדי להפוך גליל קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
תנור
16
מניחים את ממולאים טורקיה חזה התפר בצד למטה על המדף על מחבת הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, וצולים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד מדחום מיד לקרוא רושם 150 מעלות F במרכז. (אני בודק בכמה מקומות.) לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. לגלף פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים חמים עם המילוי הנוסף.