אפרסקים וקרם חמאה עוגה
אפרסקים ועוגת חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 800 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 60 מעריצים. גשו לסופר וקנו נקטר אפרסק, צבע ג'ל ורוד, אפרסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אפרסקים קלויים עם קרם חמאה ריקוטה ופירורי לחם, עוגת אפרסק ~ אפרסקים וקצפת, ו עוגה עם אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. תחתית גריז וצדדים של 3 (8 או 9 אינץ') מחבתות עגולות עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מניחים פרוסות אפרסק במיכל בלנדר. כיסוי; תערובת על 30 שניות או עד חלקה.
יוצקים 1 אפרסקים מחית כוס לתוך קערה קטנה; מערבבים בצוף אפרסק, 2 כפיות וניל וקליפת תפוז. שמור נשאר מחית לציפוי.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, על 1/4 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מקציפים 2 דקות יותר.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח, כשליש בכל פעם, תערובת אפרסק, כמחצית בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
יוצקים 2 כוסות הבלילה לתוך כל מחבת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 40 דקות.
למילוי, בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. לנצח ב 4 כוסות של אבקת סוכר במהירות נמוכה, 1 כוס בכל פעם, עד חלקה. מקציפים ב 2 כפות מחית אפרסק שמורות ו 1/2 כפית וניל.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה, למעלה בצד.
מורחים 2/3 כוס מילוי מעל. למעלה עם שכבה שנייה, בצד העליון למטה; להפיץ עם מילוי 2/3 כוס. למעלה עם השכבה הנותרת, למעלה. דק כפור בצד העליון של העוגה עם מילוי שנותר; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 2 כוסות חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. לנצח הנותרים 8 כוסות אבקת סוכר על נמוך, על 1 כוס בכל פעם. היכו ב 4 כפות מחית אפרסק שמורות, 1 כפית וניל וצבע מזון עד צבע אפרסק מעורבב הרצוי.
מלא שקית לקשט מצויד קצה כוכב פתוח גדול (פתיחה 1/2 אינץ'). החל על 1 1/2 אינץ ' מקצה התחתון של העוגה, להפוך את מרכז פרח רוזט על ידי סחיטה ציפוי במעגל הדוק. המשך ביצוע מעגלים קונצנטריים סביב המרכז, כדי להפוך את הפרח על 3 אינץ ' בקוטר. הפוך פרחים לכסות צד של עוגה, מתנודד למעלה ולמטה סביב עוגה. הפוך פרחים על גבי עוגה ולמלא שטחים פתוחים עם קווים גליים.