אפרסקים כבושים
אפרסקים כבושים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך מקלות קינמון, אפרסקים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: אפרסקים כבושים, אפרסקים כבושים, ו אפרסקים מבושלים כבושים.
הוראות
יוצקים סוכר וחומץ לסיר גדול, ומערבבים להמיס סוכר.
מוסיפים מקלות קינמון וציפורן, ומביאים לרתיחה. מכסים ומרתיחים במשך כ 5 דקות. מסננים את שיני ומקלות קינמון, או שאתה יכול להשאיר אותם לטעם חזק יותר.
לארוז אפרסקים לתוך צנצנות 1 ליטר סטרילי חם כדי בתוך 1 אינץ ' של השפה. מלא כל צנצנת עם סירופ עד בתוך 1/2 אינץ ' מלמעלה. נגב את החישוקים במטלית נקייה ויבשה, ואטום עם מכסים חדשים ורצועות ברגים. לעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.