קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אפרסקים עטופים בפנצ'טה עם בזיליקום ובלסמי עתיק

אפרסקים עטופים בפנצ'טה עם בזיליקום ובלסמי עתיק
אם יש לכם חומץ בלסמי זקן, עלי בזיליקום, אפרסקים freestone-חצוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: אפרסקים עטופים בפנצ'טה עם בזיליקום ובלסמי עתיק, עגבניות עם בזיליקום טרי ובלסמי בגילאי, ו מולים עטופים Pancetta עם בזיליקום.

הוראות

1
הניחו את פרוסות הפנצ ' טה על משטח עבודה. מניחים טריז אפרסק בקצה של כל פרוסה, מתבלים במלח ופלפל ומעלה עם עלה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פנצ ' טהפנצ ' טה
אפרסקאפרסק
2
מגלגלים את הפנצ ' טה כדי לסגור את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
אפרסקאפרסק
גלולגלול
3
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים חצי מהאפרסקים עטופים ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים מדי פעם, עד שהפנצ ' טה משחימה ופריכה, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
אפרסקאפרסק
5
העבר למגש וחזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
6
לטפטף קלות את האפרסקים עם חומץ בלסמי מיושן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן
אפרסקאפרסק

ציוד