אפרסקים עטופים בפנצ'טה עם בזיליקום ובלסמי עתיק
אם יש לכם חומץ בלסמי זקן, עלי בזיליקום, אפרסקים freestone-חצוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: אפרסקים עטופים בפנצ'טה עם בזיליקום ובלסמי עתיק, עגבניות עם בזיליקום טרי ובלסמי בגילאי, ו מולים עטופים Pancetta עם בזיליקום.
הוראות
הניחו את פרוסות הפנצ ' טה על משטח עבודה. מניחים טריז אפרסק בקצה של כל פרוסה, מתבלים במלח ופלפל ומעלה עם עלה בזיליקום.
מגלגלים את הפנצ ' טה כדי לסגור את האפרסקים.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית.
מוסיפים חצי מהאפרסקים עטופים ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים מדי פעם, עד שהפנצ ' טה משחימה ופריכה, בערך 4 דקות.
העבר למגש וחזור עם האפרסקים הנותרים.
לטפטף קלות את האפרסקים עם חומץ בלסמי מיושן ומגישים.