אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף
אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 334 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.72 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו יוגורט יווני מלא שומן, שעועית וניל, גבעולי נענע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אפרסקים עלומים עם קצפת, אפרסקים עלומים וניל, ו מלון עם וניל גרניטאן ויוגורט הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים, הסוכר ושעועית הווניל בסיר בינוני. מערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. לאחר שהסוכר נמס, הסר את שעועית הווניל וגרד את פנים השעועית לנוזל.
הוסיפו למחבת כמה אפרסקים שהיא תחזיק בלי להצטבר או להצטופף, וצללו על רתיחה נמוכה במשך כ -8 דקות או עד שהפרי רך.
הסר את האפרסקים וסיים לצוד את שארית הפירות. בסיום מניחים את האפרסקים בתבנית אפייה מזכוכית, חתוכים כלפי מטה.
יוצקים את סירופ הווניל על האפרסקים, ומכניסים למקרר לצינון, עד 8 שעות.
מניחים את המים והסוכר בסיר קטן, מערבבים ומבשלים עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את עלי הנענע ומבשלים במשך 2 דקות, מסירים מהאש, מכסים ומניחים לעמוד במשך 5 דקות. מסננים ומצננים את הסירופ.
בקערה מקציפים את הסירופ והשמנת במיקסר ידני עד שנוקשה. בקערה אחרת, מקציפים את היוגורט עד לקבלת חלקה ומקפלים אותו לתערובת השמנת.
מניחים 2 חצאי אפרסק בקערה רדודה, ובובה עם מעט מקרם היוגורט המוטבע.
מקשטים בענפי נענע טריים ופטל.