קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אפרסקים עלומים עם עוגת וניל

אפרסקים עלומים עם עוגת וניל
אפרסקים עלומים עם וניל Panna Cottan נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 543 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפרסקים, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם אפרסקים, עוגת פאנה קוטה עם פירות עלומים, ו Buttermilk Panna קוטה עם תאנים עלומות Zinfandel.

הוראות

1
בסיר, מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים את השמנת, החלב, ו 1/2 כוס הסוכר עד הסוכר מתמוסס. לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך הקרם, ולאחר מכן להוסיף את שעועית ריקה (או להוסיף את התמצית). מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מ heat.In קערה קטנה, לשלב את הג ' לטין ו 3 כפות של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן מנוחה, ערבוב מדי פעם, עד הג ' לטין מתמוסס לחלוטין, על 10 דקות. מערבבים 1/2 כוס תערובת הקרם לתוך הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
יוצקים אותו בחזרה לתוך תערובת השמנת הנותרת, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים על הנצמד אל פני השטח של הקרם; מתקררים מעט. מקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר וזרוק את שעועית וניל (אם שימוש) ומערבבים רקומבין. מחלקים את התערובת בין שש 1/2 כוס ראמקינס או כוסות להציב על תבנית אפייה, מילוי כל 2/3 מלא. להכניס למקרר עד סט, לפחות 4 ועד 24 שעות. ממלאים חצי קערה בינונית במי קרח. בסיר גדול, על אש נמוכה, להמיס את שארית 1 כוס סוכר ב 6 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מוסיף את האפרסקים, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
להעביר את האפרסקים למי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
10
מוסיפים את sprig עשב לסירופ ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
11
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
12
שים את האפרסקים בקערה. מסננים את הסירופ על האפרסקים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות. כדי לשרת, להפוך כל קוטה פאנה על צלחת, מניחים אפרסק לצדו, כפית את הסירופ על שניהם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו