קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אפרסקים עלומים עם עוגת וניל

אפרסקים עלומים עם עוגת וניל
אפרסקים עלומים עם וניל Panna Cottan נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 543 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפרסקים, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם אפרסקים, עוגת פאנה קוטה עם פירות עלומים, ו Buttermilk Panna קוטה עם תאנים עלומות Zinfandel.

הוראות

1
בסיר, מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים את השמנת, החלב, ו 1/2 כוס הסוכר עד הסוכר מתמוסס. לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך הקרם, ולאחר מכן להוסיף את שעועית ריקה (או להוסיף את התמצית). מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מ heat.In קערה קטנה, לשלב את הג ' לטין ו 3 כפות של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן מנוחה, ערבוב מדי פעם, עד הג ' לטין מתמוסס לחלוטין, על 10 דקות. מערבבים 1/2 כוס תערובת הקרם לתוך הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
יוצקים אותו בחזרה לתוך תערובת השמנת הנותרת, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים על הנצמד אל פני השטח של הקרם; מתקררים מעט. מקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר וזרוק את שעועית וניל (אם שימוש) ומערבבים רקומבין. מחלקים את התערובת בין שש 1/2 כוס ראמקינס או כוסות להציב על תבנית אפייה, מילוי כל 2/3 מלא. להכניס למקרר עד סט, לפחות 4 ועד 24 שעות. ממלאים חצי קערה בינונית במי קרח. בסיר גדול, על אש נמוכה, להמיס את שארית 1 כוס סוכר ב 6 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מוסיף את האפרסקים, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
להעביר את האפרסקים למי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
10
מוסיפים את sprig עשב לסירופ ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
11
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
12
שים את האפרסקים בקערה. מסננים את הסירופ על האפרסקים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות. כדי לשרת, להפוך כל קוטה פאנה על צלחת, מניחים אפרסק לצדו, כפית את הסירופ על שניהם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו