אפרסקים עלומים עם עוגת וניל
אפרסקים עלומים עם וניל Panna Cottan נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 543 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אפרסקים, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם אפרסקים, עוגת פאנה קוטה עם פירות עלומים, ו Buttermilk Panna קוטה עם תאנים עלומות Zinfandel.
הוראות
בסיר, מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים את השמנת, החלב, ו 1/2 כוס הסוכר עד הסוכר מתמוסס. לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך הקרם, ולאחר מכן להוסיף את שעועית ריקה (או להוסיף את התמצית). מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
הסר מ heat.In קערה קטנה, לשלב את הג ' לטין ו 3 כפות של מים חמים.
תן מנוחה, ערבוב מדי פעם, עד הג ' לטין מתמוסס לחלוטין, על 10 דקות. מערבבים 1/2 כוס תערובת הקרם לתוך הג ' לטין.
יוצקים אותו בחזרה לתוך תערובת השמנת הנותרת, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ומערבבים.
מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, לוחצים על הנצמד אל פני השטח של הקרם; מתקררים מעט. מקררים במשך 2 שעות.
הסר וזרוק את שעועית וניל (אם שימוש) ומערבבים רקומבין. מחלקים את התערובת בין שש 1/2 כוס ראמקינס או כוסות להציב על תבנית אפייה, מילוי כל 2/3 מלא. להכניס למקרר עד סט, לפחות 4 ועד 24 שעות. ממלאים חצי קערה בינונית במי קרח. בסיר גדול, על אש נמוכה, להמיס את שארית 1 כוס סוכר ב 6 כוסות מים.
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לרתיחה.
מוסיף את האפרסקים, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 10 דקות.
להעביר את האפרסקים למי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש.
מוסיפים את sprig עשב לסירופ ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, 35 עד 40 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
שים את האפרסקים בקערה. מסננים את הסירופ על האפרסקים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות. כדי לשרת, להפוך כל קוטה פאנה על צלחת, מניחים אפרסק לצדו, כפית את הסירופ על שניהם.