קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים קלויים עם גלידה מסקרפונה

אפרסקים קלויים עם גלידה מסקרפונה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יין, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אפרסקים בגריל עם קרם מוקצף מסקרפונה, אגוזים-אפרסקים אפויים ממולאים עם קרם מסקרפונה, ו ספייק זה: אפרסקים מזוגגים בורבון עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הגלידה: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את חלמוני הביצה עם 3/4 כוס הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות. בסיר, לשלב את החלב עם הנותרים 2 כפות של הסוכר ולהביא לרתיחה. לאט לאט להכות את החלב החם לחלמונים במהירות נמוכה. תגרדי את הפודינג לסיר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף, על 5 דקות; אל תתנו לרתיחה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים את הפודינג לתוך קערה להגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח לטאטא ב mascarpone, מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בואו לעמוד עד צונן, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
4
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מעבירים את גלידת מסקרפונה למכולה אטומה ומקפיאים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
6
בינתיים, להכין את האפרסקים: בסיר גדול, לשלב את היין הלבן, דבש, מים וסוכר ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הוסף את sprig רוזמרין ולתת לעמוד במשך 10 דקות; להשליך את הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
8
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מסדרים את האפרסקים בתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
יוצקים את סירופ רוזמרין על גבי וצולים את האפרסקים עד רך, 40 דקות, צולה והופך את האפרסקים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
לגרוף את גלידת מסקרפונה לקערות ולמעלה עם חצאי האפרסק. כפית את הנוזל החם ציד בלתי חוקי על הפרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)