אפרסקים קלויים עם גלידה מסקרפונה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יין, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אפרסקים בגריל עם קרם מוקצף מסקרפונה, אגוזים-אפרסקים אפויים ממולאים עם קרם מסקרפונה, ו ספייק זה: אפרסקים מזוגגים בורבון עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הגלידה: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את חלמוני הביצה עם 3/4 כוס הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 3 דקות. בסיר, לשלב את החלב עם הנותרים 2 כפות של הסוכר ולהביא לרתיחה. לאט לאט להכות את החלב החם לחלמונים במהירות נמוכה. תגרדי את הפודינג לסיר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף, על 5 דקות; אל תתנו לרתיחה פודינג.
יוצקים את הפודינג לתוך קערה להגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח לטאטא ב mascarpone, מיץ לימון ומלח.
בואו לעמוד עד צונן, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן.
מעבירים את גלידת מסקרפונה למכולה אטומה ומקפיאים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
בינתיים, להכין את האפרסקים: בסיר גדול, לשלב את היין הלבן, דבש, מים וסוכר ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
הוסף את sprig רוזמרין ולתת לעמוד במשך 10 דקות; להשליך את הרוזמרין.
מסדרים את האפרסקים בתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ'.
יוצקים את סירופ רוזמרין על גבי וצולים את האפרסקים עד רך, 40 דקות, צולה והופך את האפרסקים מדי פעם.
לגרוף את גלידת מסקרפונה לקערות ולמעלה עם חצאי האפרסק. כפית את הנוזל החם ציד בלתי חוקי על הפרי ומגישים מיד.