קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

אצבעונים עם פטריות וארטישוק

אצבעונים עם פטריות וארטישוק
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פסטה אצבעונית, פרמזן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. נסו אצבעוני ריבה, עוף עם פטריות וארטישוקים, ו חזיר עם ארטישוק ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הפטריות ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
לטגן, ערבוב מדי פעם, עד שכל הלחות התאדה והפטריות בישלו למטה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המרסלה וממשיכים לבשל עד שכמעט כל היין התאדה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. מוסיפים מלח שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים פסטה ומוסיפים אותו לפטריות, מרסלה ובצל
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את לבבות הארטישוק, פרמזן וקרם ומבשלים עד שהארטישוק מחומם, כ -5 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.