אצבעות דג שמנמן עם פירה אפונה ונענע
אצבעות דג שמנמן עם פינים ומנטה לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכי לחנות ותקני עלי נענע, חמאה, בקלה פסיפית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בישול עם ילדים: אצבעות דגים שמנמנות, אצבעות צ'אנקי פיש עם איולי לימון של צ' יט, ו אצבעות דגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות. מסדרים פירורי לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 5 דקות או עד הזהב אור. מגניב; מקום בצלחת רדודה.
חותכים דגים לחתיכות 16 (3 x 1 אינץ'); מתייבשים עם מגבות נייר.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים קמח וביצה במנות רדודות נפרדות. Dredge 1 אצבע דגים בקמח, רועד את כל עודף. לטבול דגים בביצה; לדלות בפירורי לחם. חזור על הליך עם דגים שנותרו, קמח, ביצה, פירורי לחם. מסדרים דגים מצופים על מתלה חוט על תבנית אפייה; דג מעיל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר על אש בינונית. מערבבים אפונה; לכסות ולבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, נענע, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל.
מניחים תערובת אפונה במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מניחים על 1/3 כוס פירה אפונה באמצע כל אחד 4 צלחות. מחסנית 4 אצבעות דג על מחית.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.