אצבעות דגים מתובלות פריכות
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, אצבעות דגים מתובל פריך יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 517 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מיץ של סיד, שמן חמניות, פולנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. נסו עדשים פריך בסגנון פלאפל ואצבעות ברוקולי, אצבעות טופו פריכות ברוטב דבש-kalamansi, ו אצבעות דגים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הדגים לחתיכות כ 5 x 10cm. תתייבש עם מגבת מטבח.
מערבבים את התירס ואת פולנטה על צלחת ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את האדוק ופונים למעיל בתערובת.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ומוסיפים את אצבעות האדוק. מבשלים 5-8 דקות, פונה מדי פעם.
הסר מהמחבת ולנקז על נייר מטבח. תתחמם.
מחק את המחבת במגבת מטבח. חזור לחום והוסף את השמן הנותר.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים 1 דקות, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הבזיליקום, סויה ומיץ ליים.
מבשלים את האורז במשך 10-12 דקות, עד מכרז.
מסננים היטב ומגישים עם אצבעות האדוק, רוטב חריף, פלחי לימון וכמה עלים בזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.