קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

אצבעות דגים מתובלות פריכות

אצבעות דגים מתובלות פריכות
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, אצבעות דגים מתובל פריך יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 517 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מיץ של סיד, שמן חמניות, פולנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. נסו עדשים פריך בסגנון פלאפל ואצבעות ברוקולי, אצבעות טופו פריכות ברוטב דבש-kalamansi, ו אצבעות דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדגים לחתיכות כ 5 x 10cm. תתייבש עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מערבבים את התירס ואת פולנטה על צלחת ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
מוסיפים את האדוק ופונים למעיל בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
4
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ומוסיפים את אצבעות האדוק. מבשלים 5-8 דקות, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהמחבת ולנקז על נייר מטבח. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחק את המחבת במגבת מטבח. חזור לחום והוסף את השמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים 1 דקות, ואז מסירים מהחום ומוסיפים את הבזיליקום, סויה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מבשלים את האורז במשך 10-12 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מסננים היטב ומגישים עם אצבעות האדוק, רוטב חריף, פלחי לימון וכמה עלים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
סיד טריזסיד טריז
האדוק.האדוק.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.