אצבעות דקר
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? אצבעות דג דקר יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם פילה דקר, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אצבעות דקר ברוטב טרטר, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דקר דניאלס.
הוראות
חותכים דגים לרצועות 3 על 1/2 אינץ'.
מערבבים קמח, מלח ופלפל. לדלות דגים בתערובת קמח, מתנער עודף. טובלים בביצה, ומתגלגלים בפירורי קרקר, מנערים פירורים עודפים.
מניחים על תבנית אפייה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי.
מטגנים אצבעות דגים בשמן חם 2 דקות או עד הזהב.
מגישים מיד עם רוטב טרופי טרטר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו