אצבעות עוף איטלקיות
המתכון אצבעות עוף איטלקיות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 220 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מכרזי חזה עוף, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו אצבעות עוף איטלקיות פריכות אפויות, יצירת בישול: אצבעות עוף עטופות בייקון איטלקי, ו אצבעות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 232°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה בינונית, לזרוק עוף וביצה.
בשנת resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, במקום תערובת Bisquick ותבלינים איטלקית; שקית חותם לנער לערבב.
הוסף עוף; שקית חותם ולנער עוף מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מניחים עוף בשכבה אחת במחבת.
אופים חשפו 14 עד 16 דקות, הופכים את העוף לאחר 6 דקות, עד שהעוף חום ופריך מבחוץ וכבר לא ורוד במרכז.
מגישים עם רוטב פסטה לטבילה.