קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

אצבעות עוף קוקוס

אצבעות עוף קוקוס
אצבעות עוף קוקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 544 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קוקוס, פלפל, גדולחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. מתכונים דומים: אצבעות עוף קוקוס, אצבעות עוף קוקוס, ו אצבעות עוף קוקוס פריכות.

הוראות

1
מוסיפים את צ 'אטני מנגו, רוטב צ' ילי מתוק, וחומץ בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילי מתוקרוטב צ ' ילי מתוק
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים את אבקת קארי, מלח ופלפל שחור ומפזרים בנדיבות את כל הצדדים של העוף עם התערובת.קבל 3 קערות קטנות ולהוסיף את הקמח באחד, הביצה באחרת, ואת הקוקוס בשלישי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא את הביצה עד אחיד בצבע. מעיל העוף בשכבה דקה, אפילו של קמח.טובלים את התרנגולת בביצה ובמעיל לחלוטין. זרוק את העוף בקוקוס הקרוע וזרוק את העוף למעיל באופן שווה עם קוקוס. חזור עם שאר מכרזי העוף.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קיצור טבעיקיצור טבעי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף 1.5 אינץ '(4 ס " מ) של שמן צמחי לסיר תחתית כבד וחום ל 340 מעלות F (170 C). הכן מתלה תיל מצופה מגבת נייר. מטגנים את העוף בקבוצות, מרפרפים באמצע עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים על מתלה נייר מגבת מצופה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה