אצטרובלים של שוקולד שקדים
אם יש לכם כ -25 דקות לבלות במטבח, אצטרובלים של שוקולד ושקדים עשויים להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וידידותי ל-fodmap . מתכון זה מספיק ל-6 מנות . מנה אחת מכילה 497 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . אם יש לכם שומן, שקדים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים היטב כתוספת. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 53% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם פנקייק שוקולד מריר עם שקדים ברוטב שוקולד מריר , ריבועי חמאת שקדים ושוקולד , וחטיפי קרמל שוקולד שקדים .
הוראות
חלקו את משחת השקדים לשישה חלקים שווים. צרו מכל חלק צורת חרוט, בגובה של כ-3.5 ס"מ ובקוטר של כ-2.5 ס"מ. החלו מהבסיס, והכניסו את הקצה המחודד של השקדים לתוך המשחה כך שתדמו לאצטרובל.
בקערה המתאימה למיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס ושומן; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. הכניסו קיסם לתחתית כל גביע. החזיקו את הקערה מעל, ומרחו את השוקולד המומס על השקדים (במידת הצורך, השתמשו בקיסם נוסף כדי למרוח את השוקולד כך שיכסה לחלוטין את השקדים).
מניחים על רשת צינון מעל נייר אפייה; נותנים לעמוד עד שהבצק מתקשה.