ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים
ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, שאלוט, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים, סלט אגס וארוגולה קלוי עם ויניגרט רימונים-צ'יפוטלה, ו סלט אגס וארוגולה קלוי עם רימון-ויניגרט צ'יפוטלה.
הוראות
בקערה קטנה לשלב את שאלוט, מולסה רימון, חומץ, מלח ופלפל לטאטא עד המלח מומס.
לטאטא בשמן זית ולתת ויניגרט לעמוד בטמפרטורת החדר עד סלט הוא התאספו.
מערבבים את ארוגולה, רומיין, אגסים וחצי זרעי הרימון בקערה גדולה.
להתפורר מחצית גבינת עיזים על החומרים בקערה (זה עובד הכי טוב אם הגבינה היא קרה מאוד).
לטאטא את ויניגרט עד אחיד ולהוסיף כל אבל 2 כפות ממנו לקערה.
בעדינות לזרוק את הסלט עם הידיים או מלקחיים סלט, ציפוי החומרים היטב עם ויניגרט. אם הסלט נראה יבש, מוסיפים את הויניגרט במרווחים קטנים עד שהוא לבוש לטעמך.
פרוס את הגבינה הנותרת על הסלט ומפזר את זרעי הרימון הנותרים ואת הפיסטוקים מעל.