קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים

ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים
ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, שאלוט, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים, סלט אגס וארוגולה קלוי עם ויניגרט רימונים-צ'יפוטלה, ו סלט אגס וארוגולה קלוי עם רימון-ויניגרט צ'יפוטלה.

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב את שאלוט, מולסה רימון, חומץ, מלח ופלפל לטאטא עד המלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא בשמן זית ולתת ויניגרט לעמוד בטמפרטורת החדר עד סלט הוא התאספו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים את ארוגולה, רומיין, אגסים וחצי זרעי הרימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להתפורר מחצית גבינת עיזים על החומרים בקערה (זה עובד הכי טוב אם הגבינה היא קרה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לטאטא את ויניגרט עד אחיד ולהוסיף כל אבל 2 כפות ממנו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בעדינות לזרוק את הסלט עם הידיים או מלקחיים סלט, ציפוי החומרים היטב עם ויניגרט. אם הסלט נראה יבש, מוסיפים את הויניגרט במרווחים קטנים עד שהוא לבוש לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
פרוס את הגבינה הנותרת על הסלט ומפזר את זרעי הרימון הנותרים ואת הפיסטוקים מעל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מגישים באופן מיידי.