ארוגולה-סלט חי עם צנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט ארוגולה-Endive עם צנוברים דבש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט אנדיב עם גורגונזולה, צנוברים ודבש, תותים-סלט אנדיב ריבס עם נענע וצנוברים, ו סלט ארוגולה עם שומר וצנוברים.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומעייל קלות את הקלף עם ספריי בישול. במחבת nonstick, לשלב את צנוברים עם 2 כפות של הדבש. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד האגוזים הם זהובים מצופה בדבש, 4 דקות.
יוצקים את האגוזים והדבש על תבנית האפייה. באמצעות מרית, להפיץ את האגוזים בשכבה זוגית; תן מגניב.
בקערה, לטאטא את 2 כפיות הנותרים של דבש עם חומץ ואת חרדל. בהדרגה לטאטא בשמן; מתבלים במלח ופלפל. בקערה, לזרוק את ארוגולה עם endives וגבינה כחולה. לשבור את צנוברים דבש לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם לסלט.
מוסיפים את התחבושת, זורקים למעיל ומגישים מיד.