ארוגולה פסטו, כריכי ארוחת בוקר עם נקניק הודו וביצה
ארוגולה פסטו, ביצה וטורקיה נקניקיות ארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1382 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 112 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, ארוגולה, קציצות נקניק הודו ארוחת בוקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: כריכי ארגולה פסטו קפרזה, Gruyere, ריבה תאנה ו ארוגולה ארוחת בוקר כריכים, ו פלפל אדום קלוי וכריכי מוצרלה עם ארוגולה פסטו.
הוראות
במעבד מזון, מניחים ארוגולה, שקדים, שום וגבינת פרמזן. כיסוי; תהליך עם פולסים on-and-off עד קצוץ גס. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך שמן זית, עיבוד עד מעורבב. לגרד פסטו לתוך מיכל עם מכסה. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
במחבת nonstick 8 אינץ', שמן צמחי חום.
מוסיפים קציצות נקניק; מבשלים עד משחימים ומדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 74°.
הסר קציצות נקניק ממחבת; לנקז על מגבות נייר.
בקערה קטנה, להכות ביצים היטב עם מקצף. באותו מחבת מעל חום בינוני נמוך, מוסיפים ביצים; מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ומערבבים ביצה לטרוף, בישול עד כמעט סט. מערבבים בפסטו; לבשל עד סט.
מניחים 1 פרוסה של גבינת פרובולונה על החצאים התחתונים של מאפינס אנגלית. מעל כל אחד עם קציצת נקניק וביצים. מכסים בחצאים העליונים של מאפינס.