ארוגולה, פרושוטו וסלט מלון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה, פרושוטו, סלט מלון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 219 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ארוגולה, פרושוטו, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: טל דבש, מלון וסלט פרושוטו, טל דבש, מלון וסלט פרושוטו, ו סלט מלון מגולח ופרושוטו.
הוראות
שים את החומץ בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. (ההלבשה יכול להיעשות 1 יום קדימה, מכוסה ומאוחסן בטמפרטורת החדר.)
חותכים את המלון לשניים, ולשמור חצי אחד לשימוש אחר. לקלף את המלון ולגרוף את הזרעים.
חותכים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ', ואז חותכים כל פרוסה לרוחב לשלישים. מקררים עד שמוכנים להגיש.
לזרוק את ארוגולה וויניגרט בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את המלון וזורקים בקלילות.
חותכים את prosciutto (כולל השומן) לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. לפזר על החלק העליון של הסלט ולזרוק שוב. מתבלים בפלפל ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;