ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל ממולאת ארוגולה של כבש עם ירקות באביב קלוי. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור אביב. נסו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים, ירקות באביב קלויים עם ארוגולה פסטו, ו רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל שום בשמן זית, ערבוב, עד שהוא מתחיל להפוך זהב חיוור, ולאחר מכן להוסיף ארוגולה בקבוצות, ערבוב והתהפכות עם מלקחיים עד קמלים מעט לפני הוספת כל אצווה חדשה, ולהמשיך לטחון עד נבול לחלוטין, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומעבירים מילוי ארוגולה למסננת גדולה מעל קערה לניקוז.
עם מעבד מזון פועל, להוסיף שיני שום, אחד בכל פעם, דרך צינור הזנה, דק קוצצים.
מוסיפים אורגנו, גרידת לימון, שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל למעבד, ודופק עד הדבק מעורבב היטב.
תייבש את הכבש. תארגן את זה, עם עצמות כלפי מעלה, על משטח עבודה. תיקון כל חורים עם פרוסות בשר מהקצה, ואת העונה עם 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. לשפשף בצד עצמות עם חצי ממרח אורגנו, ואז העליון אותו באופן שווה עם כל תערובת ארוגולה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות.
החל בצד קצר, להפשיל כבש, מצרף ארוגולה (הצלי מגולגל ייראה מבולגן, ungainly, אבל ברגע שהוא קלוי, זה ייראה טעים). צלי עניבה צמוד סגור, לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' ומסביב לאורך, עם חוט מטבח.
להעביר כבש למחבת צלייה ולשפשף אותו בכל רחבי עם הדבק אורגנו הנותרים.
תן לו לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מניחים מתלה תנור באמצע תנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
חותכים כל בצל לאורכו לשמונים, וחצי תפוחי אדמה או רבע אם גדול. לזרוק בצל, תפוחי אדמה, וגזר עם 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. פזר ירקות (לא כולל אספרגוס) סביב כבש במחבת, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°, כבש צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החלק העבה ביותר של אוגרי צלי130 לבשר בינוני נדיר (טמפרטורת בדיקה בכמה מקומות), 40 עד 50 דקות יותר.
להעביר כבש למגש ואוהל באופן רופף עם נייר, ואז לתת לו לעמוד במשך 30 דקות.
בעוד שה עומד, להגדיל את התנור ל 450 ° F, ולאחר מכן מערבבים ירקות במחבת, וממשיכים לצלות עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
לזרוק אספרגוס עם הנותרים 1/2 שמן כף 1/8 מלח כפית, ולפזר בין ירקות קלויים, ולאחר מכן להמשיך לצלות עד אספרגוס הוא פשוט רך, על 10 דקות.
מעבירים ירקות עם כפית מחוררת לצלחת הגשה, ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. מחבת צלייה שמורה.
לרפרף כל שומן מן הטפטוף במחבת צלייה, ולהגדיר מחבת צלייה מעל 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
הוסף יין deglaze המחבת על ידי רותחים את הנוזל, גירוד את החתיכות החומות, במשך 1 דקה. מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, ואז להרתיח עד מופחת בחצי (בערך 1/3 כוס).
מוסיפים ציר עוף ומיצים שהצטברו על מגש, ומרתיחים את הרוטב עד מצטמצם לכ -2 כוסות. להפחית את החום לרתיחה.
מערבבים את תערובת קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף אותו רוטב רותח; להמשיך להתבשל רוטב, ערבוב, במשך 1 דקה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ולשמור אותו חם.
זרוק את המיתרים מן הטלה, ולאחר מכן לגלף כבש לפרוסות דקות על קרש חיתוך ולהגיש אותו עם רוטב וירקות.
* כמה חנויות גדולות תיבת לשאת רגליים נטולות עצמות של כבש, לעתים קרובות מאוסטרליה, במחיר סביר מאוד. עם זאת, הם לא butterflied (לחתוך פתוח כך רגל עצמות שוכב שטוח וחלקים עבים יותר של הבשר פרוס אפילו את העובי הכולל), או גזוז היטב של שומן. האיכות של החמאה ו זמירה יכול להיות גם בעיה בסופרמרקטים. החדשות הטובות הן שזה לא קשה לתקן את המצב. השתמש בסכין החדה ביותר שלך כדי לקצץ את השומן משני הצד עצמות ומחוץ כבש.* לפרפר רגל הטלה חסרת העצמות שלך, לחתוך אותו פתוח כך שהוא שוכב שטוח, עצמות בצד למעלה. חפש את החלקים כי הם עבים יותר, ומחזיק boning חדה מאוד או סכין ארוך להב אחר אופקית, לחתוך כל שריר עבה כמעט, אבל לא לגמרי, במחצית, שמירה על החלק העליון מחובר, כך הבשר נפתח כדי ליצור שטח גדול יותר עם עובי אחיד יותר.