ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים
ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, גבינת עיזים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרום פאי צלחת עמוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים נפלא כקינוח. נסו פנה עם עגבניות שרי קלויות ואיטיות וגבינת עיזים, כריך גבינת עיזים עם פירה אבוקדו ועגבניות שרי צלויות, ו גרגירי גבינת עיזים עם עגבניות מתפוצצות ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
השראה יכולה לבוא ממגוון מקורות. זה יכול להכות כאשר אני גולש בשוק האיכרים, או מרפרף דרך מגזין בישול, או להירדם בלילה, חולם על הדברים שאני רוצה לאכול למחרת. זה דבר חמקמק ונפלא, השראה, וכשזה מכה, אתה צריך לתפוס על זה.גיליון ספטמבר 2010 של מגזין "מזון ויין" לוקח על עצמו בישול דרומי בצורה מודרנית ומענגת. אני כבר הקצפת כמה מתכונים בהשראת המאמרים שלהם, כולל זה עבור שרימפס מעושן עם שיבולת שועל.בסוף השבוע שעבר, משועמם עם אותה ארוחת צהריים ישנה, עשיתי צלחת שרימפס זה, ארוחה דשנה חמה, מושלמת לתחילת עונת הכדורגל (קוזאק הוא אוהד umich מסיבית). אני תמיד שומרת שרימפס קפוא במקפיא. לאחרונה, אני כבר נהנה שרימפס חוף המפרץ ורוד (כל עוד אני יכול). השרימפס מוקפץ עם שום ופפריקה מעושנת, אשר הופך לרוטב אדום-גוון מקסים כאשר מופחת עם יין, ומוגש על גריסים עם עגבניות שרי ירושה קלויות וגבינת עזים. הגשתי אותו עם צלחת של ירקות מעורבים יפים.מנה זו תהיה נהדרת לארוחת צהריים או ארוחת ערב( היא מבשלת כהרף עין), וזוגות הטוב ביותר עם שרדונה קליפורניה עשירה. תהנו!שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים
מותאם מ" מזון ויין " ספטמבר. 2010
Ingredensents1 lb שרימפס בינוני, פגז ו deveined 1/2 כפית פפריקה מעושנת (pimenton)2 שיני שום גדולות, קלופים ורזה sliced1/4 כוס יין לבן יבש 2 כפות oilsalt זית oilsalt & peppergrits: 3/4 כוס לבישול מהיר gritsalt & pepper2 כוסות עגבניות שרי, חצוי1/4 כוסות גבינת עיזים טרי זית oil1/4 כוס (chevre)כיוונים
מניחים את עגבניות הדובדבן במחבת צלייה.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלי בתנור עד רך מבעבע (כ 20 דקות).
להסיר ולהניח בצד.בינתיים, כדי להפוך את שיבולת שועל, בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה. בהדרגה להוסיף את שיבולת השועל ולהוסיף קמצוץ נדיב של מלח. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד גריסים עבים ודייסה כמו (כ 7 דקות). מערבבים את עגבניות שרי קלוי גבינת עיזים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסה את הגריסים ולשמור אותם warm.In מחבת גדולה, מחממת את שמן הזית עם השום מעל חום גבוה עד ריחני (כ -30 שניות).
מוסיפים את השרימפס ופפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהחסילון אטום (כ -2 דקות).
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהשרימפס לבן בכל רחבי ורוטב השום-פפריקה מופחת מעט.כפית את שיבולת השועל לקערות ולמעלה עם שרימפס ורוטב. תהנו!Source For Ingredensfrozen wild caught Gulf rimprika, paprika מעושן, ו גריסים אורגניים מ Foodsorganic השום השלם ו Soledad חוות גבינת עיזים מ Hollywood Farms marketorganic marketorganic tomatoes מ טריידר ג ' ו
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.