ארוחת יום ראשון: צדפות ובייקון
ארוחת יום ראשון: צדפות ובייקון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, בייקון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies, יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka, ו כריכי ארוחת יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת ומניח על מגבות נייר כדי לנקז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון ומחבת מקום בחזרה על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ. מבשלים עד הבצלים רכים, כ 10 דקות.
מוסיפים צדפות למחבת עם בצל, מפזרים בייקון שמור ושופכים על בקבוק בירה. מכסים ומבשלים עד צדפות פתוחות, כ -15 דקות.
מגישים עם סלט ירוק גדול, כיכר גדולה של לחם פריך. (ועוד בירה.)
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו