ארוחת נקניק איטלקית
ארוחת ערב נקניקיות איטלקית יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ושלמות 30 שחיפשת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 454 קלוריות . מתאים ל-5 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו קישואים, שמן זית, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 68% . נסו ארוחת ערב נקניק איטלקית , מחבת נקניק איטלקית מחבת איטלקית וארוחת ערב נקניק איטלקית חרס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים ב-6 qt. בישול איטי. במחבת גדולה, נקניקיות חומות בשמן. הפחיתו את החום.
מוסיפים יין ותיבול איטלקי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מעבירים לבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.