קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: אורז עוף היינאני

ארוחת ערב: אורז עוף היינאני
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח, בצלצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן, ארוחת ערב: עוף בלימון עם אורז, ו ארוחת ערב הערב: קארי עוף אדום מגורר עם אטריות אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מפזרים את החלק החיצוני והפנימי של העוף במלח. טאק 2 שיני שום, חתיכה קטנה בגודל אגודל של ג ' ינג ' ר, ואת בצל ירוק לתוך החלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח, שמירה על חלל סגור. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את העוף לסיר. להביא את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך מאוד, לכסות את הסיר, ולתת לבשל במשך 30 דקות. לאחר ביצוע, להסיר את העוף ולזרוק מספיק מי קרח כדי לכסות לחלוטין את העוף. (לפחות 2 מגשי קוביות קרח מלא צריך לעבוד.) הנקודה היא לקרר את העוף במשך 10 דקות, ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לנקז ולהניח בצד.
4
בינתיים, תתחיל להכין את הרטבים. לזרוק על 2 חתיכות בגודל אגודל של זנגביל, 2 כפיות מלח, ו 3 כפות של שמן קנולה לתוך בלנדר. תהליך עד חלקה. תניח בצד. לשטוף את הבלנדר לרוטב השני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את צ ' ילי סראנו, 1 שאלוט, 1 אגודל בגודל שום, 3 שיני שום או שום, מיץ של 1 סיד, 1 כף מים, חומץ אורז, והסוכר. תהליך עד מעורבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
בסיר גדול אחר, יוצקים שתי כפות של שמן קנולה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
להוסיף 3 של שאלוט קצוצים, ו 5 שיני שום קצוצות. מבשלים כ -30 שניות, ואז לזרוק את האורז ולבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
הוסף שלוש כוסות של שאריות המים מבישול העוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
9
הסר את העור מן העוף, לחתוך את הבשר לרצועות עבות 1/2 אינץ'. ערם את האורז על צלחת, למעלה עם העוף, ומערבבים את התבלינים כפי שאתה רואה לנכון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל