קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ארוחת ערב: אורז עם צ'וריסו, שרימפס וזיתים ירוקים

ארוחת ערב: אורז עם צ'וריסו, שרימפס וזיתים ירוקים
אם יש לכם אורז בסמטי, מים, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: תבשיל Hominy צ'ילי ירוק עם צ' וריסו, ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס.

הוראות

1
מוסיפים צ ' וריסו לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' וריסו קובע פריך ולשחרר שמן, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים, אחת עד שתי דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר שרימפס צ ' וריסו ולהניח בצד, משאיר כמה שיותר שמן בתנור הולנדי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי. מבשלים עד הבצל רך ועדין, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
יוצקים מים ומוסיפים אורז. הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בסיר ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 18 דקות. כבה את החום, שמירה על סיר מכוסה, ולתת לנוח במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
בזהירות מערבבים צ ' וריסו, שרימפס, זיתים ופטרוזיליה. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
שרת עם פלחי לימון ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים