אם יש לכם אורז בסמטי, מים, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: תבשיל Hominy צ'ילי ירוק עם צ' וריסו, ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס.
הוראות
1
מוסיפים צ ' וריסו לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' וריסו קובע פריך ולשחרר שמן, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים, אחת עד שתי דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר שרימפס צ ' וריסו ולהניח בצד, משאיר כמה שיותר שמן בתנור הולנדי ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי. מבשלים עד הבצל רך ועדין, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
4
יוצקים מים ומוסיפים אורז. הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בסיר ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 18 דקות. כבה את החום, שמירה על סיר מכוסה, ולתת לנוח במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן