ארוחת ערב: אורז עם צ'וריסו, שרימפס וזיתים ירוקים
אם יש לכם אורז בסמטי, מים, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: תבשיל Hominy צ'ילי ירוק עם צ' וריסו, ארוחת ערב: אורז ירוק עם פיסטוקים, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס.
הוראות
מוסיפים צ ' וריסו לתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' וריסו קובע פריך ולשחרר שמן, כשלוש דקות.
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים, אחת עד שתי דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר שרימפס צ ' וריסו ולהניח בצד, משאיר כמה שיותר שמן בתנור הולנדי ככל האפשר.
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי. מבשלים עד הבצל רך ועדין, כשלוש דקות.
יוצקים מים ומוסיפים אורז. הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בסיר ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 18 דקות. כבה את החום, שמירה על סיר מכוסה, ולתת לנוח במשך חמש דקות.
בזהירות מערבבים צ ' וריסו, שרימפס, זיתים ופטרוזיליה. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
שרת עם פלחי לימון ורוטב חריף.