ארוחת ערב: אספרגוס ובייקון על טוסט בחמאה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 94 אוהדים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק אספרגוס עם ביצה על טוסט, ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון, ו אספרגוס להפיץ פרושוטו על טוסט חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. לבשל, לדפדף מדי פעם, עד בייקון הוא פריך.
כדי להכין את האספרגוס, להחזיק גבעול אספרגוס בידיים שלך, ולהתכופף עד הסוף נשבר. חזור עם גבעולים שנותרו, זורק את הקצוות.
מניחים אספרגוס prepped במיכל בטוח מיקרוגל לכסות עם ניילון נצמד. הגדר במיקרוגל ומבשלים במשך ארבע דקות וחמש עשרה שניות. בזהירות להסיר לעטוף פלסטיק, ולבדוק אם אספרגוס הוא רך. אם נעשה, לזרוק את האספרגוס עם כף אחת של חמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל
מורחים את כף החמאה הנותרת על כל פרוסת לחם קלוי.
מחלקים את אספרגוס סירס באופן שווה בין ארבע פרוסות של לחם קלוי. מעל כל אחד עם פרוסת בייקון שבורה לשניים, ולכסות עם חתיכה אחרת של טוסט.