קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו

ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו
ארוחת ערב הערב: אספרגוס מגולח, אפונה, סלט פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, חרדל דיז'ון, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, ו ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את האפונה הפגועה במים רותחים 3-4 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז ולתת מגניב.
3
בינתיים, להקציף את מיץ לימון, שאלוט, וחרדל בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא בשמן בזרם איטי כדי emulsify לתוך ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להניח את האספרגוס על קרש חיתוך, ו, מחזיק את הקצה, להשתמש מקלף ירקות לגלח רצועות לאורך הגבעול. שמור את הטיפים. לזרוק את הירוקים, אספרגוס, אפונה, ונענע יחד בקערה גדולה עם הרוטב. שמלה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. למעלה עם פרושוטו וטיפים אספרגוס ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטופרושוטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ירוקירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך