קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו

ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו
ארוחת ערב הערב: אספרגוס מגולח, אפונה, סלט פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, חרדל דיז'ון, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, ו ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את האפונה הפגועה במים רותחים 3-4 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז ולתת מגניב.
3
בינתיים, להקציף את מיץ לימון, שאלוט, וחרדל בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא בשמן בזרם איטי כדי emulsify לתוך ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להניח את האספרגוס על קרש חיתוך, ו, מחזיק את הקצה, להשתמש מקלף ירקות לגלח רצועות לאורך הגבעול. שמור את הטיפים. לזרוק את הירוקים, אספרגוס, אפונה, ונענע יחד בקערה גדולה עם הרוטב. שמלה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. למעלה עם פרושוטו וטיפים אספרגוס ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרושוטופרושוטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ירוקירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o