ארוחת ערב: אספרגוס מגולח, אפונה וסלט פרושוטו
ארוחת ערב הערב: אספרגוס מגולח, אפונה, סלט פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, חרדל דיז'ון, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ארוחת ערב הלילה: פרושוטו חם, תאנה, סלט גבינה כחולה, ו ארוחת ערב: סלט עדשים עם קישואים בגריל ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר קטן של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את האפונה הפגועה במים רותחים 3-4 דקות, עד מכרז.
בינתיים, להקציף את מיץ לימון, שאלוט, וחרדל בקערת סלט.
לטאטא בשמן בזרם איטי כדי emulsify לתוך ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להניח את האספרגוס על קרש חיתוך, ו, מחזיק את הקצה, להשתמש מקלף ירקות לגלח רצועות לאורך הגבעול. שמור את הטיפים. לזרוק את הירוקים, אספרגוס, אפונה, ונענע יחד בקערה גדולה עם הרוטב. שמלה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. למעלה עם פרושוטו וטיפים אספרגוס ומפזרים פרמזן.