קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ארוחת ערב: בקר סטרוגנוף

ארוחת ערב: בקר סטרוגנוף
ארוחת המתכון הערב: בשר סטרוגנוף יכול לספק את התשוקה המזרח אירופאית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 891 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: חמישה ספייס בשר בקר מערבבים ומטגנים, ארוחת ערב, צ'יפוטלה, טאקו בקר., ו ארוחת ערב: קארי בקר Panang (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה עם שפע של מקום לרצועות הבשר לחום ללא צפיפות (עבודה בקבוצות במידת הצורך), מחממים מחצית החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הקצף שוכך והחמאה חמה מאוד, מוסיפים את רצועות הבשר בשכבה אחת. המחבת צריכה להיות חמה מספיק כדי לחמם את הבשר במהירות, אבל לא חם מספיק כדי לשרוף את החמאה. הפוך פעם לחום בצד השני, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את רצועות הבשר לקערה, משאיר את השומן ומיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט. בישול עד רך, במשך כמה דקות, כפי שהם לספוג את המיצים. תגרדי אותם לקערה עם הבשר. בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ולהכין לבשל את האטריות ביצה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר קצף החמאה שוכך, מוסיפים את הפטריות, טרגון, אגוז מוסקט וקורט של מלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות רכות וזהובות. תתחילו לבשל את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף כמה כף מים והברנדי או קוגאן (אם משתמשים) כדי לשרוף את המחבת (scape בעדינות את כל חתיכות השחמה). מנמיכים את החום ומוסיפים את השמנת החמוצה, מוודאים שהיא לא תרתח או שהיא תיפרד. מערבבים בבשר ובצלצלים, ומוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל את הרוטב לעקביות טובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'