ארוחת ערב: בקר סטרוגנוף
ארוחת המתכון הערב: בשר סטרוגנוף יכול לספק את התשוקה המזרח אירופאית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 891 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: חמישה ספייס בשר בקר מערבבים ומטגנים, ארוחת ערב, צ'יפוטלה, טאקו בקר., ו ארוחת ערב: קארי בקר Panang (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה עם שפע של מקום לרצועות הבשר לחום ללא צפיפות (עבודה בקבוצות במידת הצורך), מחממים מחצית החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הקצף שוכך והחמאה חמה מאוד, מוסיפים את רצועות הבשר בשכבה אחת. המחבת צריכה להיות חמה מספיק כדי לחמם את הבשר במהירות, אבל לא חם מספיק כדי לשרוף את החמאה. הפוך פעם לחום בצד השני, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
הסר את רצועות הבשר לקערה, משאיר את השומן ומיצים במחבת.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את שאלוט. בישול עד רך, במשך כמה דקות, כפי שהם לספוג את המיצים. תגרדי אותם לקערה עם הבשר. בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ולהכין לבשל את האטריות ביצה עד במכרז.
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. כאשר קצף החמאה שוכך, מוסיפים את הפטריות, טרגון, אגוז מוסקט וקורט של מלח ופלפל. מבשלים עד שהפטריות רכות וזהובות. תתחילו לבשל את האטריות.
הוסף כמה כף מים והברנדי או קוגאן (אם משתמשים) כדי לשרוף את המחבת (scape בעדינות את כל חתיכות השחמה). מנמיכים את החום ומוסיפים את השמנת החמוצה, מוודאים שהיא לא תרתח או שהיא תיפרד. מערבבים בבשר ובצלצלים, ומוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל את הרוטב לעקביות טובה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מעל האטריות.