ארוחת ערב: גבינה עם כוסברה פסטו
ארוחת ערב: חליטות גבינה עם כוסברה פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 786 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם טורטיות תירס, מלח ופלפל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מהי מאי עם כוסברה פסטו, עוף גביני וכוסברה פסטו אפוי Flautas, ו ארוחת ערב: אמנון אפוי זנגביל וכוסברה.
הוראות
מניחים מחבת מעל חום בינוני. לרכך את הטורטיות על המחבת במשך כמה שניות בכל צד. תניח בצד.
יוצקים 2 כפות של שמן זית למחבת להגדיר על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את זרעי הדלעת ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד להשחמה. גרוטאות למעבד מזון יחד עם כוסברה, מיץ ליים, ושאר שמן הזית. תהליך עד חלקה.
מניחים כף או כך של פסטו על כל טורטייה.
מגלגלים את הטורטיות, ומניחים אותם בצד התפר למטה על צלחת.
יוצקים את שמן הבוטנים למחבת להגדיר על חום בינוני.
מקום 4 שלנו של צד התפר טורטיות למטה בשמן. לבשל לרגע ולאחר מכן להעיף. מבשלים עוד דקה, ולאחר מכן לנקז על מגבת נייר. חזור עם הטורטיות האחרות.
מגישים עם סלסה על פי בחירתך.